Prošlog petka uz trubače, a sinoć uz osmjehe na licu i svečane odjevne kombinacije maturanti nikšićke gimnazije oprostili su se od bezbrižnih tinejdžerskih dana i školskih klupa.
27.5. 12:26
0

Za polaganje pravosudnog ispita 250 eura
Vlada Crne Gore odredila je juče troškove polaganja pravosudnog ispita u iznosu od 250 eura.
27.5. 9:27
0

AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju
U Crnoj Gori jutros se saobraća pu suvim putevima, a vremenske prilike su povoljne, saopšteno je iz Auto moto saveza.
26.5. 17:06
0

Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis danas je organizovao Panel diskusiju na temu „Upis na fakultete i tržište rada“ na kojoj su predstavljeni rezultati istraživanja stavova srednjoškolaca povodom nastavka školovanja, odnosno upisa na fakultete.

26.5. 12:38
0

Protokol o donaciji Turske agencije za međunarodnu saradnju i koordinaciju (TIKA) Opštini Nikšić, u svrhu realizacije projekta izgradnje rampi za osobe sa invaliditetom na gradskim saobraćajnicama, potpisan je danas u zgradi Opštine.

26.5. 9:19
0

Odlukom sutkinje Biserke Jovanović Nikšićani Lazar Bjelica, koji je 23. marta podigao stisnutu pesnicu ispred zgrade Centra bezbjednosti i njegov prijatelj Veljko Delibašić, koji je to zabilježio kamerom, oslobođeni su optužbi da su time ugrozili javni red i mir, saznaje portal Onogošt.

26.5. 8:00
0

Još jedna generacija Prve srednje stručne škole sinoć je proslavila matursko veče i na taj način obilježila kraj srednjoškolskih dana.

26.5. 7:57
0

U Crnoj Gori jutros se saobraća nesmetano i po mokrim putevima.