Učenici VII-1 odjeljenja OŠ “Luka Simonović“ danas su obilježili Svjetski dan voda i tom prilikom razgovarali sa nastavnicima o značaju istih.
22.3. 16:35
0

SRK „Nikšić“: U narednom periodu pojačati kontrolu na svim vodama
Sportsko ribolovni klub "Nikšić" izabrao je novo rukovodstvo i najavio da će  u narednom periodu akcenat staviti na zadatke i obaveze čuvarske službe, koja će na svim vodama pojačano vršiti kontrolu.
22.3. 11:18
0

Radionicom protiv rasizma: Djeca u zajedničkoj akciji
Obilježavajući Nedjelju solidarnosti naroda i borbe protiv rasizma i rasne diskriminacije, djeca iz trosatnog programa vaspitne jedinice „Kosovka djevojka“ ugostila su juče vršnjake romske i egipćankske populacije. 
22.3. 9:54
0

Ustavni sud Crne Gore u petak će raspravljati da li su Vlada i Skupština mogle da smanje visinu naknada majkama sa troje i više djece.

22.3. 8:43
0

Jutros se saobraća u povoljnim vremenskim uslovima i nesmetano.

22.3. 8:14
2

„Ovaj prelaz podiže Ilija R. Jovović za svoju dušu 1935. g“, natpis je koji stoji ugraviran na kamenoj ploči u Vrtačkom polju, u blizini Rimskog mosta, gdje pedesetak polumetarskih kamenih kocaka svjedoče o životu naroda iz perioda prije izgradnje Slanske brane. 

21.3. 18:34
1

Nedavno osnovana nevladina organizacija Porodica Nikšić i Studentski savez Filološkog fakulteta poptisali su memorandum o saradnji.

21.3. 16:07
0

Povodom Dana kreativnosti učenici i zaposleni u OŠ “Luka Simonović” priredili su razne aktivnosti kako bi na adekvatan način obilježili ovaj dan, ali i pokazali svoje talente.