Nikšićanin i državljanin Bosne i Hercegovine iz Stolca uhapšeni su danas u odvojenim akcijama, kada je policija u njihovim automobilima pronašla i oduzela 99 paketa alkoholnog pića, odnosno, 55 šteka cigareta, koje su, kako se sumnja namijenili prodaji na sivom tržištu. Oduzeta roba je vrijedna 5.500 eura.
20.2. 14:46
0

NVO aktivisti sa Zagrada na pragu dogovora sa Unipromom
Iz Udruženja građana nadomak rudokapa Zagrad saopštili su da su ostvarili komunikaciju sa predstavnicima firme Uniprom Metali po pitanju inicijative koju je to Udruženje pokrenulo u martu prošle godine.
20.2. 10:24
0

Šehović: Rasteretićemo osnovce i bodovati praksu
Novi nastavni plan za osnovno obrazovanje trenutno je u izradi, a stav Ministarstva prosvjete je da su neophodne izmjene u dijelu rasterećenja učenika. 
20.2. 9:16
0

Crna Gora je počela uspostavljanje EU sistema u prometu pesticida, prema kome će sredstva za zaštitu bilja moći da kupuju samo osobe koje imaju legitimaciju da su prošle određenu obuku.

20.2. 8:24
0

Jutros se u Crnoj Gori saobraća po mjestimično morkrim i klizavim putevima.

20.2. 8:01
0

Omladina Socijaldemokrata Nikšića juče je organizovala akciju pošumljavanja lokaliteta Studenačke glavice. 

19.2. 19:03
0

Ministar evropskih poslova Aleksandar Andrija Pejović sa saradnicima boraviće sjutra u radnoj posjeti Nikšiću.

19.2. 16:46
0

Nikšićanka Mila Cerović.na drugoj godini podgoričkog Fakulteta političkih nauka - smjer Međunarodni odnosi, dobila je stipendiju za nastavak studija na Porto Univerzutetu u Portugalu od GreenTech fondacije u korespondenciji sa Vigo Univerzitetom u Španiji.