Onogost Android - Niksic online
Vandali uništili novogodišnji ukras
Objavljeno: Ponedjeljak, Januar 9, 2017 - 15:23
Autor:
onogost.me

Da u Nikšiću jelka na gradskom Trgu nije bez razloga ograđena to su znali svi Nikšićani jer su ukrasi prethodnih godina nestajali preko noći.

Foto : vijesti.me

I dok su svi bili saglasni da nikšićki Trg odavno nije bio lijep i svečarski, kao ove godine, vandali su riješili da ponovo pokažu svoje pravo lice. „Kocka“ ili „paketić“, kako su Nikšićani popularno zvali ukras koji je stajao na Trgu i koji je bio primamljiv za fotografisanje ne samo djeci, nego i odraslima, uništen je.

Kako tvrde očevici bijesna mlada osoba je prije dvije večeri nogom udarala „kocku“ dok su njegovi drugovi oduševljeno snimali „hrabar“ čin drugara. 

„Idi u Trebjesu, izvrišti se i vrati nam se normalan, bravu jedan neslani“, poručio je jedan Nikšićanin.

 

vijesti.me

Ukupno ocjena: 38

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Subota, April 22, 2017 - 19:14
FOTO: Dom revolucije u objektivu češkog fotografa

Dom revolucije, masivno zdanje u srcu grada, izgrađen je u vrijeme Jugoslavije, kao memorijalni centar za proslavu jugoslovenskog jedinstva.

Subota, April 22, 2017 - 16:27
BK "Perun" i mališani vrtića „Kosovka djevojka“ zajedno obilježili Dan planete Zemlje

Povodom 22. aprila, Dana planete Zemlje, mališani i vaspitači vaspitne jedinice "Kosovka djevojka", u saradnji sa Biciklističkim klubom "Perun", organizovali su aktivnost na gradskom trgu kako bi ukazali na značaj tog datuma.

Subota, April 22, 2017 - 14:51
FOTO: Nikšićani i Austrijanci osvajali albanske rijeke

Članovi  neformalne organizacije "Nature Lovers" iz Nikšića Miljko Bulajić i Velizar Radojičić ovih dana, u društvu ljubitelja prirode i ekstremnih sportova iz Austrije, ‘’krstarili’’ su divljim rijekama susjedne Albanije.

Subota, April 22, 2017 - 09:23
AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju na većini puteva

Na većini puteva u Crnoj Gori jutros su povoljni uslovi za vožnju, saopštili su iz Auto-moto saveza.

Petak, April 21, 2017 - 17:07
UMHCG: Neprihvatljivo definisanje novih rokova za prilagođavanje objekata OSI

Udruženje mladih sa hendikepom Crne Gore (UMHCG) uputilo je Ministarstvu održivog razvoja i turizma komentare na Predlog Zakona o planiranju i izgradnji u dijelu koji se odnosi na pristupačnost za osobe s invaliditetom.