Emendi bizuterija
Vandali uništili novogodišnji ukras
Objavljeno: Ponedjeljak, Januar 9, 2017 - 15:23
Autor:
onogost.me

Da u Nikšiću jelka na gradskom Trgu nije bez razloga ograđena to su znali svi Nikšićani jer su ukrasi prethodnih godina nestajali preko noći.

Foto : vijesti.me

I dok su svi bili saglasni da nikšićki Trg odavno nije bio lijep i svečarski, kao ove godine, vandali su riješili da ponovo pokažu svoje pravo lice. „Kocka“ ili „paketić“, kako su Nikšićani popularno zvali ukras koji je stajao na Trgu i koji je bio primamljiv za fotografisanje ne samo djeci, nego i odraslima, uništen je.

Kako tvrde očevici bijesna mlada osoba je prije dvije večeri nogom udarala „kocku“ dok su njegovi drugovi oduševljeno snimali „hrabar“ čin drugara. 

„Idi u Trebjesu, izvrišti se i vrati nam se normalan, bravu jedan neslani“, poručio je jedan Nikšićanin.

 

vijesti.me

Ukupno ocjena: 27

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Četvrtak, Februar 23, 2017 - 19:10
Nikšićanin uhapšen nakon pokušaja bjekstva, policija pronašla kilogram marihuane

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Nikšić u sadejstvu sa službenicima Odsjeka za borbu protiv droge, uhapsili su danas R.V. (34) iz Nikšića zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. 

Četvrtak, Februar 23, 2017 - 13:00
CIN: Istraživačkim tekstovima do zarade

Imate li ideju za novinarsku priču od javnog interesa, želite li da istražujete teme od značaja za Crnu Goru i proces evropskih integracija?

Četvrtak, Februar 23, 2017 - 10:44
Omladinski klub: Izgradnjom biciklističkih staza do smanjenja saobraćajnih nezgoda

Omladinski klub Nikšić saopštio je da je jučerašnja saobraćajna nezgoda, u kojoj je teže povrijeđen trinaestogodišnji dječak A. R, pokazala opravdanost njihove inicijative o izgradnji biciklističke infrastrukture.

Četvrtak, Februar 23, 2017 - 07:59
AMSCG: Smanjena vidljivost po kotlinama

Jutros se saobraća po pretežno suvim putevima.

Srijeda, Februar 22, 2017 - 19:12
Naknade se ne ukidaju, ali ni protesti

Predstavnica Koordinacionog odbora majki sa troje i više djece, Željka Savković, kazala je nakon višesatnog razgovora sa predstavnicima Vlade, da je on bio vrlo korektan.