Onogost Android - Niksic online
Vandali uništili novogodišnji ukras
Objavljeno: Ponedjeljak, Januar 9, 2017 - 15:23
Autor:
onogost.me

Da u Nikšiću jelka na gradskom Trgu nije bez razloga ograđena to su znali svi Nikšićani jer su ukrasi prethodnih godina nestajali preko noći.

Foto : vijesti.me

I dok su svi bili saglasni da nikšićki Trg odavno nije bio lijep i svečarski, kao ove godine, vandali su riješili da ponovo pokažu svoje pravo lice. „Kocka“ ili „paketić“, kako su Nikšićani popularno zvali ukras koji je stajao na Trgu i koji je bio primamljiv za fotografisanje ne samo djeci, nego i odraslima, uništen je.

Kako tvrde očevici bijesna mlada osoba je prije dvije večeri nogom udarala „kocku“ dok su njegovi drugovi oduševljeno snimali „hrabar“ čin drugara. 

„Idi u Trebjesu, izvrišti se i vrati nam se normalan, bravu jedan neslani“, poručio je jedan Nikšićanin.

 

vijesti.me

Ukupno ocjena: 38

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Četvrtak, Maj 25, 2017 - 19:11
Roditeljska SOS linija: Za tri mjeseca više od 130 poziva

Prva roditeljska SOS linija za roditelje aktivna je već tri mjeseca, a kako ističu iz Udruženja "Roditelji", pozivi pristižu svakodnevno.

Četvrtak, Maj 25, 2017 - 17:26
Radulović: Bez zajedničkog djelovanja nema pravog puta za Župu

U okviru projekta ''Zajedno za budućnost Župe'' koji finansira Evropska unija (EU)kroz projekat NVO FORS Montenegro “Let's Grow Together with IPA 2” sinoć je organizovan okrugli sto na temu ''Pravci daljeg razvoja Župe zasnovani na njenim potencijalima''.

Četvrtak, Maj 25, 2017 - 14:38
Dvojica Nikšićana teže povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi, automobilom udarili u ogradu

U saobraćajnoj nezgodi, koja se sinoć oko 22.30h dogodila u blizini marketa Conto, dvije osobe su teže povrijeđene, a jedna je zadobila lakše tjelesne povrede.

Četvrtak, Maj 25, 2017 - 14:21
Objavljena imena kandidata za Trinaestojulsku nagradu

Žiri za dodjelu Trinaestojulske nagrade objavio je listu od 32 kandidata za ovogodišje najprestižnije državno priznanje.

Četvrtak, Maj 25, 2017 - 13:58
UCG kroz softver protiv plagijarizma provjerio 15 naučnih radova

Univerzitet Crne Gore je kroz softver protiv plagijarizma, koji je nedavno počeo da koristi, pregledao oko 15 naučnih radova.