Vandali uništili novogodišnji ukras
Objavljeno: Ponedjeljak, Januar 9, 2017 - 15:23
Autor:
onogost.me

Da u Nikšiću jelka na gradskom Trgu nije bez razloga ograđena to su znali svi Nikšićani jer su ukrasi prethodnih godina nestajali preko noći.

Foto : vijesti.me

I dok su svi bili saglasni da nikšićki Trg odavno nije bio lijep i svečarski, kao ove godine, vandali su riješili da ponovo pokažu svoje pravo lice. „Kocka“ ili „paketić“, kako su Nikšićani popularno zvali ukras koji je stajao na Trgu i koji je bio primamljiv za fotografisanje ne samo djeci, nego i odraslima, uništen je.

Kako tvrde očevici bijesna mlada osoba je prije dvije večeri nogom udarala „kocku“ dok su njegovi drugovi oduševljeno snimali „hrabar“ čin drugara. 

„Idi u Trebjesu, izvrišti se i vrati nam se normalan, bravu jedan neslani“, poručio je jedan Nikšićanin.

 

vijesti.me

Ukupno ocjena: 33

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Srijeda, Mart 29, 2017 - 15:09
Veličanstven gest srednjoškolaca Ekonomsko-ugostiteljske škole: Širom grada skupljaju donacije za Bubanje

Priča o petočlanoj porodici Bubanja, koja u Kličevu živi ispod granice siromaštva, u kojoj se novci troše na liječenje teško oboljele majke i supruge Branke (49), pokrenula je učenike Ekonomsko-ugostiteljske škole u akciju prikupljanja pomoći, budući da i jedna od Brankinih kćerki uči upravo u toj školi. 

Srijeda, Mart 29, 2017 - 13:20
VIDEO: Mečići iz Brestica spremaju se za divljinu, pogledajte kako se u Prihvatilištu navikavaju na svoje prirodno okruženje

Mečad, koja su nedavno pronađena u blizini Brestica, počela su novi život na imanju smještenom dvadesetak kilometara od Podgorice, u uslovima koji simuliraju divljini i njihova adaptacija polako počinje uz nadzor ljudi iz Prihvatilišta za životinje.

Srijeda, Mart 29, 2017 - 10:10
Od januara otkazano 228 vozova

Od početka godine otkazano je 228 vozova, i uglavnom je riječ o lokalnom saobraćaju, 

Srijeda, Mart 29, 2017 - 08:30
AMSCG: Strpljivo i pažljivo zbog radova

Jutros se u Crnoj Gori saobraća po suvim putevima.

Srijeda, Mart 29, 2017 - 08:17
Purišić: Tražimo održivo rješenje i za majke i za djecu

Radna grupa koja radi na izmjeni Zakona socijalne i dječje zaštite razmatra rješenja kojima će se promijeniti uslovi za dodjelu osnovnih materijalnih davanja kako bi se obuhvatio veći broj porodica kojima je pomoć potrebna.