Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Nikšić u sadejstvu sa službenicima Odsjeka za borbu protiv droge, uhapsili su danas R.V. (34) iz Nikšića zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. 
23.2. 13:00
0

CIN: Istraživačkim tekstovima do zarade
Imate li ideju za novinarsku priču od javnog interesa, želite li da istražujete teme od značaja za Crnu Goru i proces evropskih integracija?
23.2. 10:44
0

Omladinski klub: Izgradnjom biciklističkih staza do smanjenja saobraćajnih nezgoda
Omladinski klub Nikšić saopštio je da je jučerašnja saobraćajna nezgoda, u kojoj je teže povrijeđen trinaestogodišnji dječak A. R, pokazala opravdanost njihove inicijative o izgradnji biciklističke infrastrukture.
23.2. 7:59
0

Jutros se saobraća po pretežno suvim putevima.

22.2. 19:12
0

Predstavnica Koordinacionog odbora majki sa troje i više djece, Željka Savković, kazala je nakon višesatnog razgovora sa predstavnicima Vlade, da je on bio vrlo korektan. 

22.2. 17:48
0

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Ulici Narodnih heroja u Nikšiću teške tjelesne povrede opasne po život zadobio je trinaestogodišnji Nikšićanin A.R. koji je prevezen u KC u Podgoricu na dalje liječenje.

22.2. 16:07
3

Student Studijskog programa za psihologiju koji studijsku godinu završi u redovnom roku sa svim položenim ispitima i sa najvišom prosječnom ocjenom svake jeseni ubuduće biće nagrađen posebnom novčanom nagradom koju dodjeljuje Fondacija "Vera Kovač".

22.2. 10:12
0

U završnoj riječi specijalni tužilac Živko Savović danas je odustao od krivičnog gonjenja protiv bivšeg predsjednika Opštine Nikšić Nebojše Radojičića, optuženog za produženo krivično djelo zloupotreba službenog položaja.