Onogost Android - Niksic online
Novogodišnji koncert za Anđelu: Prikupljeno oko 400 eura
Objavljeno: Subota, Decembar 31, 2016 - 08:55
Autor:
Darko Bulatovic

Koncertna sala Srednje muzičke škole ''Dara Čokorilo'' bila je mala da primi sve one koji su došli na humanitarni novogodišnji koncert koji su učenici te škole sa svojim mentorima priredili za Kotoranku Anđelu Petorvić. 

Foto : privatna arhiva

Koncert, kojim je završeno još jedno polugodište u toj školi , bio je izuzetno posjećen, a 250 mjesta u sali bilo je premalo da primi sve ljubitelje muzike. Na sceni su se smjenjivali učenici srednje škole koji su svojim izvedbama oduševili publiku, a posebna atrakcija bili su članovi malog hora.

Na kraju, posjetioci i kolektiv škole donirali su oko 400 eura za malu Anđelu, djevojčicu  iz Kotora kojoj je dijagnostifikovano teško oboljenje kostiju.

Iz Muzičke škole ''Dara Čokorilo'' najavljuju da će slične manifestacije organizovati i u narednom periodu.

U pripremi koncerta svoj doprinos dao je i Učenički parlament.

Svi koji žele pomoći Anđeli to mogu uraditi i putem sms-a.

Potrebno je ukucati broj 2 i poslati na 14543. Cijena poruke je jedan euro.

 

Ukupno ocjena: 25

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Ponedjeljak, Maj 29, 2017 - 09:33
Rokumentarni dani: Prikazane tužne rokenrol priče

Zahvaljujući prvoj filmskoj reviji muzičkih dokumentaraca u Crnoj Gori, “Rokumentarni dani”, protekla tri dana u Nikšiću ljubitelji roka imali su priliku da “udare glavom o zid”, pogledaju kako izgleda karijera onih koji su “sa felerom rođeni” i osjete “miris kosmosa”.

Ponedjeljak, Maj 29, 2017 - 09:24
Završeni „Dani Akorda“

Onako kako su navikli sugrađane, članovi Kulturno-kreativnog centra (KKC) „Akord“ organizovali su tradicionalne „Dane Akorda“.

Nedjelja, Maj 28, 2017 - 08:22
M.O.R.T za kraj Rokumentarnih dana

Revija muzičkih dokumentaraca nastavlja se i danas, u okviru Rokumentarnih dana, trodnevne manifestacije koja se održava u našem gradu, a zatvoriće ih koncertom grupa M.O.R.T.

Subota, Maj 27, 2017 - 11:29
Rokumentarni dani: Pregled odabranih filmova sa ex-YU prostora

 Prva filmska revija u Crnoj Gori čiji su fokus muzički dokumentarci nastavlja se danas od 16h projekcijom filma „Mi plačemo iza tamnih naočara“ u Blues Brothers baru. 

Subota, Maj 27, 2017 - 09:21
Gradska kuća: Izložba radova polaznika radionice vajanja, stripa i ilustracije

NVU Civis Diversus, u saradnji sa Kulturnim centrom PUNKT i JU Narodna biblioteka "Njegoš", organizuje danas u 12h, u okviru projekta „Art restart“, izložbu radova učesnika i učesnica radionica vajanja i radionica stripa i ilustracije u Gradskoj kući.