Grupa građana organizovala je danas protestnu šetnju ulicama grada i na pet minuta blokirala skver u znak podrške majkama koje 22. dan štrajkuju ispred Skupštine Crne Gore.
21.3. 14:31
2

DF i SNP Nikšić: Ako nam se opozicija ne priključi, sami krećemo u proteste
Opštinski odbori Demokratskog fronta (DF) i Socijalističke partije (SNP) sačekaće do kraja sedmice odgovor opozicije da li da u Nikšiću zajednički organizuju tribine i proteste ili da sami krenu sa organizacijom istih.
20.3. 13:37
0

Alternativa: Neradnom nedjeljom do reda na tržištu rada
Alternativa Crna Gora pokrenula je prikupljanje potpisa, kojima će tražiti uvođenje neradne nedjelje u kompanijama koje nemaju kontinuirani proces rada. 
18.3. 16:21
0

Paljenje automobila koji koristi šef poslaničkog kluba Demokratskog fronta (DF), Milutin Đukanović, pokazuje da je crnogorski režim prešao na novi nivo obračuna sa DF-om, odnosno na klasične terorističke napade, saopšteno je iz tog političkog saveza.

17.3. 16:36
1

Nakon šaljivih opaski u saopštenjima rivalskih stranaka da su ostvarili treći rezutat na nedavno završenim lokalnim izborima, Socijaldemokrate odgovorile su porukom na bilbordu.

16.3. 17:22
2

Prevareni "suverenistički glasači" SDP-a i URA-e sa parlamentarnih izbora nijesu željeli da i dalje budu prirepci Demokratskog fronta, pa su se vratili tamo gdje pripadaju - Crnoj Gori i SD-u, kazala je članica Predsjedništva SD Nikšića i Predsjedništva SD Crne Gore Budimirka Đukanović.

14.3. 12:24
1

Predsjednik omladine SD Nikšić Marko Vujačić poručio je da su mladi ljudi  nosioci budućeg razvoja Nikšića, ali i cijele Crne Gore, kao i da su oni, kako je rekao, ne samo naša budućnost, već i naša sadašnjost.

14.3. 9:07
1

Za lokalne izbore možemo reći da su još jedan argument u prilog tvrdnji da je politička kriza u Crnoj Gori dostigla svoj vrhunac, kaže politički analitčar Dragiša Janjušević za portal Onogošt, analizirajući rezultate izbora za lokalni parlament.