Liberalna partija Nikšića aktivno sprovodi planirane predizborne aktivnosti i spremna je za  loklane izbore zakazane za 12. mart ove godine.
16.1. 17:45
3

Održana javna rasprava o povraćaju statusa opštine Župa
U sklopu Javne rasprave o dokumentu Studije opravdanosti povraćaja statusa opštine Župa danas je u prostorijama Doma Carine u Župi organizovana Centralna javna rasprava uz prisustvo zainteresovanih građana. 
16.1. 8:21
0

Koliko iznose dnevnice i kakve su privilegije poslanika
Visina dnevnica koje primaju poslanici u crnogorskom parlamentu zavisi od gradova iz kojih oni dolaze i kreću se od 11 do 100 eura.
Alternativa
14.1. 13:38
0

Demokratska partija socijalista (DPS) će, iako im je adut moćna industrija manipulacija i podjela, sigurno izgubiti na izborima u Nikšiću i time platiti cijenu za udar na sirotinju, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

14.1. 8:06
0

NVO „Župa u srcu“ kompletirala je studiju opravdanosti povraćaja statusa opštine Župa, elaborat od 150 stranica koji će u ponedjeljak,  16. januara, biti prezentovan javnosti  u prostorijama Doma u Carinama. 

13.1. 16:52
0

Iz Opštinskog odbora Demokrata smatraju da je bilans prihoda koji je planiran za 2017. godinu katastrofalan, ali i da njime vlast opštine Nikšić planira da pokrije, kako navode, prosjački budžet.

11.1. 16:25
0

CDT poziva Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) da uoči lokalnih izbora u Nikšiću zainteresovanim partijama i akreditovanim NVO-a omogući da prisustvuju svim važnim aktivnostima koje ova institucija obavlja u pripremi biračkog spiska, kao i da blagovremeno dobijaju informacije i da postavljaju pitanja vezano za birački spisak.

11.1. 15:09
0

Ratko Dubljević iz nikšićkog odbora SDP-a poručio je da u Nikšiću, gdje je nezaposlenost gotovo najveća u Crnoj Gori, “biznis elita” uvozi radnu snagu iz Poljske.