Demos je saopštio da građani ne treba da se plaše da je ugrožena država, već, kako navode, treba da se plaše od vlasti koja je uništila Nikšić i cijelu Crnu Goru.
17.2. 19:09
0

SDP: Jednopartijski izbori u Nikšiću izrugivanje demokratiji
Odbijanje Filipa Vujanovića da pokrene bilo kakvu aktivnost u cilju omogućavanja odlaganja izbora u Nikšiću je samo jedan od dokaza da DPS – u odgovara trenutno stanje podignutih tenzija, koje vodi devastiranju političkog sistema i njegovog svođenja na jednopartijski Parlament i jednopartijske izbore, navode iz SDP-a.
17.2. 15:52
0

Glušica: Za majke u Crnoj Gori mora biti novca
Vlada Crne Gore mora obezbijediti novac i predložiti izmjene Zakona kojim će se vratiti stečena prava na naknade, kao i visina samih naknada za majke sa troje i više djece, smatra Rajka Glušica, predsjednica Foruma žena GP URA. 
16.2. 17:06
0

Ne postoji zakonska mogućnost da se produži rok za izbore jer mandat postojećoj Skupštini ističe  27. marta 2017. godine, saopšteno je iz kabineta predsjednika Filipa Vujanovića u odgovoru na zahtjev SDP koja je tražila odlaganje izbora.

16.2. 14:30
0

Socijaldemokratska partija (SDP) uputila je pismo predsjedniku države Filipu Vujanoviću kojim ga je i zvanično pozvala da na, kako su kazali, osnovu funkcionalne pozicije i partijske pripadnosti obezbijedi stvaranje normativnih pretpostavki za odgađanje izbora u Nikšiću zakazanih za 12. mart 2017. godine.

16.2. 13:06
0

Kabinet predsjednika Crne Gore Filipa Vujanovića još uvijek nije primio zahtjev Socijaldemokratske partije (SDP) za odgađanje lokalnih izbora u Nikšiću, koji su zakazani za 12. mart.

15.2. 14:00
1

Socijaldemokratska partija (SDP) ponovo je pozvala predsjednika Crne Gore Filipa Vujanovića da odgodi izbore u Nikšiću do, kako kažu, stvaranja uslova za njihovo održavanje u ustavnoj atmosferi u kojoj je moguće slobodno izražavanje volje građane.

15.2. 13:46
0

Pošto je oduzet imunitet poslanicima Demokratskog fronta (DF) Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću poslanici DF-a, koji su zajedno sa nekoliko stotina pristalica protestvovali ispred Skupštine, ušli su u parlament čiji rad bojkotuju od izbora 16. oktobra.