Crna Gora danas obilježava 11 godina od obnove nezavisnosti, u znak sjećanja na 21. maj 2006. godine, kada je na referendumu obnovila državnu samostalnost.
20.5. 9:20
0

Nikčević: Crna Gora da ima sigurno mjesto na karti ujedinjene Evrope
Crna Gora, čuvajući svoj identitet, mora obezbijediti sigurno mjesto na karti ujedinjene Evrope, jer će samo tako osigurati svijetlu budućnost, kazala je potpredsjednica Skupštine opštine Nikšić, Sonja Nikčević.
16.5. 16:47
4

Filozofski fakultet: Roćen govorio na tribini „Međunarodna pozicija Crne Gore – izazovi i perspektive“
Bivši ministar vanjskih poslova Crne Gore, Milan Roćen, govorio je danas pred studentima Filozofskog fakulteta na tribini „Međunarodna pozicija Crne Gore – izazovi i perspektive“ posvećenoj NATO i EU integracijama.
16.5. 9:03
0

Parlamentarnim političkim partijama je iz državnog budžeta za prva četiri mjeseca ove godine isplaćeno 1.438.149,20 eura za finansiranje redovnog rada.

10.5. 14:00
0

Povodom nedavnog izglasavanja pristupanja NATO paktu u Skupštini Crne Gore, danas je u Sportskom centru održana debata tokom koje su ponovljena različita mišljenja političkih aktera.

10.5. 13:15
0

U okviru Dana Evrope na Filozofskom fakultetu održana je javna debata „Dan Evrope u Nikšiću – budućnost razvoja i članstvo Crne Gore u  EU“ na kojoj su se nikšićki studenti upoznali sa prednostima, ali i obavezama koje donosi članstvo u Evropskoj uniji (EU).

2.5. 9:00
0

Iz nikšićkog odbora Građanskog pokreta URA saopštili su da je Nikšić, kao grad sa preko dvadeset hiljada industrijskih radnika, bio primjer uspješne privrede u Crnoj Gori i regionu.

1.5. 13:41
0

Političkim skandiranjem ulicama Nikšića, „NATO fašisti“, „NATO ubice“, počeo je danas, u organizaciji Radničke partije, prvomajski protest, a završio se govorima na Trgu Slobode pred oko 300 okupljenih građana.