Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DF: Režim prešao na novi nivo obračuna, pomažu mafija i policija

milutinovo-auto-1000x555
Milovan Danilović, Dnevne novine
  • Autor onogost.me
  • 18.03.2017. u 15:21

Paljenje automobila koji koristi šef poslaničkog kluba Demokratskog fronta (DF), Milutin Đukanović, pokazuje da je crnogorski režim prešao na novi nivo obračuna sa DF-om, odnosno na klasične terorističke napade, saopšteno je iz tog političkog saveza.

Automobil Milutina Đukanovića, gorio je sinoć prije ponoći u Nikšiću, ispred zgrade u kojoj on živi.

Kako su saopštili iz DF-a, bilo je pitanje vremena kada će grogirana Demokratska partija socijalista (DPS), suočena sa političkom, ekonomskom, socijalnom, bezbjednosnom krizom i raspadom ujdurme zvane ,,državni udar”, pozvati u pomoć mafiju i pokazati prstom na najopasnijeg protivnika.

“Paljenje automobila koji koristi Milutin Đukanović pokazuje da je kriminalna organizacija crnogorskog režima prešla na novi nivo obračuna sa DF-om, odnosno na klasične terorističke napade”, kaže se u saopštenju DF-a.

Kako se navodi, nakon trovanja suzavcem i bojnim otrovima, prebijanja, hapšenja, progona koji sprovode korumpirani pojedinci u sudstvu i tužilaštvu, DPS je sada, dodaje se, krenuo u otvoreni rat sa DF-om.

To je, kako su rekli iz DF-a, slika i prilika besudne zemlje kojom “divljaju kriminalne bande predsjednika DPS-a, koje, širenjem straha i upotrebom sile, čuvaju ono što su zajedno opljačkali od građana Crne Gore”.

“Nema sumnje da je mafija ovaj teroristički napad na DF izvela u saradnji sa svojim strateškim partnerima iz policije koji decenijama kontrolišu šverc cigareta, droge i oružja”, naveli su iz DF-a.

Međutim, kako su dodali iz tog političkog saveza, onaj koji stoji iza te terorističke akcije treba da zna da ne postoji način da se DF obeshrabri i zaustavi u borbi za slobodnu Crnu Goru.

  CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Odbornici lokalnog parlamenta će na sjednici koja je zakazana u 10 časova, raspravljati o 23 tačke dnevnog reda.