Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DF ušao u Skupštinu: Mandić i Knežević hapšenje čekaju u parlamentu

mandic1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 15.02.2017. u 12:46

Pošto je oduzet imunitet poslanicima Demokratskog fronta (DF) Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću poslanici DF-a, koji su zajedno sa nekoliko stotina pristalica protestvovali ispred Skupštine, ušli su u parlament čiji rad bojkotuju od izbora 16. oktobra. 

Prilikom pokušaja ulaska u prlenarnu salu došlo je do verbalnog, a zamalo i ozbiljnog fizičkog sukoba sa nekim poslanicima DPS-a, koji je spriječilo skupštinsko obezbjeđenje.

Poslanici DF-a su, pošto se stanje smirilo, odlučili da ostanu u Skupštini i tu čekaju dalje poteze državnih organa i eventualno hapšenje Mandića i Kneževića.

Predrag Bulatović rekao je da je od Skupštine tražio dozvolu da sa njima u parlamentu sve vrijeme budu novinari u slučaju dolaska policije i hapšenja Mandića i Kneževića.

Organizatori protesta su oko 12.30h pozvali okupljene da se raziđu, a saobraćaj je tada normalizovan.

Andrija Mandić i Milan Knežević poručili su okupljneima ispred Skupštine da “nema te sile koja ih može zaustaviti u borbi koju su počeli jer oni brane slobodu, a režim ukradene milijarde”.

 

Izvor: CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.