Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Koprivica: DPS će izgubiti na izborima u Nikšiću

img_7048
Demokrate
  • Autor onogost.me
  • 14.01.2017. u 12:38

Demokratska partija socijalista (DPS) će, iako im je adut moćna industrija manipulacija i podjela, sigurno izgubiti na izborima u Nikšiću i time platiti cijenu za udar na sirotinju, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

“S obzirom na nivo eskalacije ekonomske i socijalne krize, građani Nikšića i Crne Gore, “više nemaju uši za ova usta”, navodi se u saopštenju Demokrata koje potpisuje potpredsjednik te partije, Momo Koprivica. 

“Narod će na nikšičkim izborima otpočeti skidanje hipoteke sa budućnosti svoje države i djece. Iz duboke političke krize se moraju hitno pronalaziti demokratski izlazi, u kojima nema DPS-a na vlasti, da bi se izgradila napredna i građanska država, najprostranija kuća za sve ljude, za sve vjere i nacije“, navodi Koprivica i dodaje da će porazom u Nikšiću DPS platiti cijenu za udar na sirotinju. 

Kako ističe, režim ima sve jaču potrebu da skrene pažnju sa činjenice da zemlja tone u sve dublju političku, ekonomsku i socijalnu krizu.

“Režimske manipulacije planirane su sa ciljem da zavaraju čula naroda oko ključnih činjenica“, zaključuje on.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.