Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Milić: Opoziciona lista model za rušenje DPS-a u Nikšiću

srdjan-milic1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 10.01.2017. u 12:26

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Srđan Milić ocijenio je da opoziciona lista partija koje žele da zajedno nastupe na izborima u Nikšiću predstavlja optimalan model za, kako je rekao, rušenje katastrofalne DPS vlasti u gradu pod Trebjesom.

On je to rekao na tradicionalnom božićnom koktelu, koji je ta stranka organizovala u Mojkovcu.

„Crnoj Gori su potrebni novi i pošteni ljudi, a SNP je više od svih uradio za građane i to ćemo nastaviti i u narednom periodu. Nema porodice u Crnoj Gori kojoj mjere i predlozi SNP-a nijesu pomogli“, rekao je Milić.

Kazao je i da je SNP često žrtvovao svoju snagu pomažući drugima, što je urađeno i na prethodnim izborima, jer je, dodao je,  SNP-u uvijek cilj bio smjena vlasti radi napretka Crne Gore, a ne borba za mandate unutar opozicije.

Ukazujući na značaj i važnost sinhronizovanog djelovanja opozicije, Milić je ponovio da se poslanici SNP-a neće vraćati u parlament dok afera „državni udar“ ne dobije pravno-politički epilog.

 

Izvor: rtcg.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Opštinski odbor Deokratske partije socijalista (OO DPS) u Nikšiću saopštio je da je Osnovno državno tužilaštvo podnijelo optužni prijedlog protiv načelnika Komunalne policije Veselina Čurovića ''dok u Nikšiću vlada pravi komunalni haos, dok divlje deponije niču na svakom koraku, dok psi lutalice gazduju nikšićkim ulicama, dok je automobila više na trotoarima nego na parking mjestima''.