Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

URA: Grbović ni sam sebi ne vjeruje

lkjhgfcd
URA
  • Autor onogost.me
  • 03.04.2017. u 14:59

Sraman je izbor Veselina Grbovića, kao priučenog kadra Bogoljuba Karića, za predsjednika Opštine Nikšić, ali je još sramnije njegovo obećanje da će preko 150 miliona eura investicija biti uloženo u Nikšić, istakao je funkciner pokreta URA Rade Milošević.

„Ne bi bilo ništa čudno sa današnjim obećanjem Grbovića, na predstavi Skupštine opštine Nikšić, da to isto nije obećao još 2013. godine. Nego, takve kadrove, koji gube sve granice u davanju lažnih i neutemeljenih obećanja, može napraviti samo Bogoljub Karić“, istakao je Milošević.

Milošević ističe da su „jednopartijski izbori bili jedini način da Grbović dobije drugi mandat, koji im neće potrajati“, kao i da Demokratska partija socijalista (DPS) „nije mogla izabrati gori tandem od (Lale) Nikčevića i Grbovića“.

„Umjesto da nelegitimni predsjednik opštine položi račune zbog zapošljavanja sina u organima lokalne uprave ili da objasni ko je i na koji način dobio tender za rekonstrukciju gradskog trga, on se bavi obmanama i izmišljenim milionima“, naveo je Milošević.

Milošević ističe da „Grboviću Crna Gora i Nikšić nikada nisu bili u srcu“, te da on predstavlja samo jednu mrlju u svijetloj istoriji Nikšića.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci