Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Finale Kupa prioritet Sutjeske

sutjeska1_4
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 24.05.2017. u 11:26

Sutjeska je, nakon poraza od Iskre u gostima, u pretposljednjem kolu izgubila i posljednju nadu da može do šampionske titule.

Poraz od Danilovgrađana donio je još jednu glavobolju Nikšićanima, a to je borba za Evropu kroz prvenstvo. Naime, Sutjeska može da sklizne na petu poziciju ukoliko Dečić trijumfuje u posljednjem kolu, a Sutjeska bude poražena od Rudara. Veliki broj kalkulacija je u opticaju pred zadnju rundu nikada uzbudljivijeg crnogorskog šampionata.

“I dalje ima da se igra, još jedna utakmica u prvenstvu protiv Rudara, ali trenutno najhitnije za nas je finale Kupa Crne Gore protiv Grblja. Protiv Rudara će biti teško, jer se Pljevljaci bore za opstanak, dok sa druge strane čisto sumnjam da će timovi iz vrha izgubiti bodove u borbi za titulu u posljednjem kolu”, jasan je Miloš Vučić, prvotimac Sutjeske.

Protiv Iskre nijesu uspjeli bez najboljih igrača do boljeg rezultata, a i pritisak na igrače Sutjeske da se ostvari što bolji rezultat bio je veliki.

“Osjetio se izostanak nekoliko standardnih prvotimaca, još jedan faktor koji je uticao na nas je umor. Veliki broj odigranih mečeva je iza nas, pa se sve to odrazilo na igru. Imali smo prilika da dođemo do boljeg rezultata, ali nas je neopreznost u finišu poluvremena skupo koštala, kada je Iskra prelomila susret”, kazao je Vučić.

Definitivno, u taboru Nikšićana sa nestrpljenjem očekuju finale Kupa, prilika da se osvoji trofej i da se kruniše sezona peharom.

Prema mišljenju Vučića, ovogodišnji šampionat donio je jedno pozitivno iznenađenje u igrama Dečića, ali i razočaranje od Lovćena.

“Protiv Rudara ćemo igrati malo rasterećenije, praktično, ta utakmica nam ništa neće odlučiti, pa ćemo se fokusirati na finale Kupa. Nadamo se da ćemo u finalu biti boljii. Ukoliko kroz sampionat ne obezbijedino evropsku šcenu, nadam se da ćemo to kroz Kup takmičenje uraditi. Ove sezone tim iz Tuzi je zaista odigrao sjajno, ali moram priznati da sam više očekivao od Lovćena koji se seli u niži rang”, dodao je Vučić.

 

Izvor: CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.
Fudbaleri Arsenala pobijedili su Sutjesku 1:0 u posljednjem meču 30. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.
Fudbaleri Sutjeske danas gostuju Arsenalu u 30. kolu MeridianBet Prve crnogorske fudbalske lige.