Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Giljen: Ne fali nam samopouzdanja

vladan_giljen
fksutjeska.me
  • Autor onogost.me
  • 10.04.2017. u 10:08

Još jednom pobjedom, nad Jedinstvom, Sutjeska se vratila na zavidniju poziciju u borbi za izlazak na međunarodnu scenu, a zahvaljujući lošim serijama prvoplasirane Budućnosti, pa donekle i šampionskog sastava Mladosti, sad su im se i proširili vidici.

Lider izabranicima Nikole Rakojevića bježi šest bodova i tek se sad zaključuje koliko su tim remijem protiv Grblja zakinuti. No, o tituli i borbi za taj trofej kraj Bistrice niko ne razmišlja nakon meča s Bjelopoljcima, a i kako bi kad ,,plavo-bijele“ sad očekuje pakao  – borba na dva fronta.

Prioritet im, ipak, mora biti prva kup utakmica sa Iskorm, jer ih očekuje već za tri dana, a posljednje prvenstveno kolo jasno je pokazalo da Danilovgrađani nijesu autsajderi, jer su i prvotimce, ove sezone superiorne Budućnosti, sa svog terena ispratili pognute glave.

“Očekivano smo slavili protiv Jedinstva, jer razlika u klasi je očigledna. Trebalo je da postignemo bar još četiri pogotka, ali kad se već sve završilo kako je, suština je da smo mi pripisali tri boda i da se sad moramo okrenuti predstojećim izazovima. Sad nam je samo Iskra u glavama. Odgovara nam što su dobili Budućnost, ali su sigurno mnogo dobili i na samopouzdanju. Nakon posljednjeg kola evidentno je da se dobro ”zakuvalo” u prvenstvu, a mi naredne subote gostujemo Dečiću, ekipi s kojom se ove godine smjenjujemo na tabeli i koja je minule subote slavila u Radanovićima. Dakle, sad nam predstoji težak raspored u šampionatu, a uz to imamo obavezu u najmasovnijem takmičenju. Ne fali nam samopouzdanja i moraćemo biti maksimalno motivisani. Od utakmice do utakmice”, kaže golman Vladan Giljen.

 

Izvor: CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.
Fudbaleri Arsenala pobijedili su Sutjesku 1:0 u posljednjem meču 30. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.
Fudbaleri Sutjeske danas gostuju Arsenalu u 30. kolu MeridianBet Prve crnogorske fudbalske lige.