Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nikšićani kandidati za kormilo Iskre

55454ae2-77f8-45c3-b829-2a9d5c338451-radojicic0305-preview
  • Autor onogost.me
  • 18.12.2016. u 13:52

Nikola Peco Rakojević i Dragan Gaga Radojičić glavni su kandidati za trenera Iskre. Uprava danilovgradskog kluba juče je stupila u kontakt sa oba stručnjaka, a narednih dana biće poznato da li će sa nekim od njih biti dogovorena saradnja.

,,Crveno-bijeli“ će na proljeće pokušati da sačuvaju prvoligaški status, a ekipu čeka i istorijski izazov u polufinalu Kupa. Otuda i potraga za priznatim struč- njakom koji će zamijeniti doju- čerašnjeg kormilara Radisava Dragićevića.

Radojičić i Rakojević znaju kako se prave rezultati i osvajaju trofeji, ali dok se čeka epilog pregovora sa nikšićkim trenerima, rukovodstvo radi i na planu angažovanja pojačanja. Najbliži dresu Iskre je doskorašnji vezista Lovćena Bojan Golubović, a na stadion Braća Velašević mogli bi da stignu i dugogodišnji ofanzivac Rudara Miroje Jovanović, kao i štoper Igor Ćuković koji je donedavno nosio dres Sutjeske.

Čelnici Iskre pokušavaju da angažuju i provjereno ime u napadu, a moguće je da tim bude osvježen i dolaskom lijevog beka. 

portalanalitika.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.