Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska u subotu protiv Jedinstva, prihod od ulaznica porodici Bubanja

sutjeska_10
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 06.04.2017. u 07:33

Poruka za sve humanitarce, ljubitelje sporta i fudbala u Nikšiću glasi: “U subotu dođite na Stadion kraj Bistrice, napunite tribine, budite humani!”.

Sutjeska će u subotu u 25. kolu Telekom 1. CFL dočekati ekipu Jedinstva, a sav prihod od prodatih ulaznica, kako je rečeno našem portalu iz kluba, ide u dobrotvorne svrhe, odnosno na adresu porodice Bubanja, kojoj je neophodna finansijska pomoć.

”Cijena ulaznice je dva eura. Ulaz na istočnu tribunu je besplatan, ali ćemo postaviti kutiju, ko želi da da prilog”, rekli su iz uprave FK Sutjeska.

Utakmica je na programu od 16h.

Petočlana porodica Milana Bubanje živi u naselju Kličevo u potpunom siromaštvu. Njegova žena Branka operisana je od tumora na mozgu 2013. godine, ali opaka bolest je metastazirala na pluća i jetru.

Finansijskih prihoda skoro da nemaju jer je Milan, kao i njegovo troje djece, nezaposlen. Jedini izvor novca je 144 eura materijalne naknade koju Branka prima po osnovu rođenja troje, ili više djece.

Ova nesvakidašnja, tužna priča je ogroman razlog da tribine Stadiona kraj Bistrice u subotu budu ispunjene do posljednjeg mjesta.

 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.