Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Dubljević: Nema euforije, biće teško u Jerusalimu

dubljevic
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 16.03.2017. u 11:20

Bojan Dubljević je dabl-dabl učinkom (11 poena i 10 skokova) bio jedan od najboljih u trijumfu Valensije 83:68 nad Hapoelom u prvom meču polufinala Evrokupa. 

Već u petak njegov tim gostovaće u Jerusalimu.

„Miriše“ na špansko finale, Unikaha iz Malage razbila je Lokomotivu Kubanj u Krasnodaru 73:57. Obje ekipe u petak će imati priliku da obezbijede duele za trofej.

Ipak, Valensiju čeka teži posao, a ukoliko izgubi u Izraelu igraće majstoricu na svom terenu naredne sedmice.

“Još nije gotovo, iako smo odlično odigrali prvi meč. Hapoel će biti silno motivisan nakon ubjedljivog poraza u srijedu. Važno je da ostanemo fokusirani i da ne bude euforije. Imamo šampionske ambicije, ali put je dug”, rekao je Dubljević.

Nikšićanin, kapiten crnogorske reprezentacije, ove godine bilježi niz odličnih partija. Ima šansu da osvoji drugi trofej Evrokupa, a Valensija je i drugoplasirana u španskom šampionatu.

“Nema razmišljanja dalje od meča koji nas čeka u petak. Sezona je duga, čekaće nas izazovi do kraja juna. Biću srećan ako me zaobiđu povrede”, kazao je Dubljević.

Već 19. marta Valensija će gostovati Iberostaru na Tenerifama, u derbiju ACB lige to će biti meč trenutno najbolje plasiranih timova u Spaniji. Dubljević je glavni adut Valensije koja igra sve bolje, na svim frontovima.

 

Izvor: CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci