Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Meč visokog rizika: Bez navijačkih obilježja na meču Sutjeske i Partizana

1451501_595579980477782_1728476515_n
Facebook
  • Autor onogost.me
  • 31.12.2015. u 12:53

Posebna utakmica, poseban i režim. Danas su na press konferenciji povodom košarkaške utakmice između Sutjeske i Partizana saopštene informacije o tome kako se može doći do karte i da li navijačke grupe mogu prisustvovati meču.

Naime, zbog velikog interesovanja koje vlada za ovaj meč, Miodrag Lješković sportski direktor Sutjeske je objasnio poseban režim kupovine karata koji će se ovom prilikom primjenjivati.

“Utakmica ima posebnu draž i značaj pa je i interesovanje veliko. Mi u klubu smo odlučili da prodaja karata bude malo specifičnija nego do sada, jer imamo i veliku obavezu prema sponzorima kluba. Tako će dio karata biti podijeljen sponzorima a ostatak će se prodavati na dan utakmice uz prethodnu rezervaciju. Dana drugog i trećeg januara će se vršiti rezervacije na šalterima biletarnice Sportskog centra u periodu od 12 do 16 časova s to će biti moguće uraditi i u caffe baru “Evergreen”. Rezervacije se vrši uz ličnu kartu a jedna osoba neće moći da rezerviše više od dvije karte”, objasnio je Lješković i dodao da se karte nakon rezervacije podižu na dan utakmice.   

On je dodao da će dvorana biti otvorena tri sata prije meča kako bi se gužve izbjegle, i to da su mjesta numerisana. Takođe, kako je kazao, po pravilniku ABA lige klub je donio odluku da navijačka grupa protivničke ekipe ne bude prisutna.

“Donijeli smo odluku da navijači Partizana ne budu u dvorani. Takođe na utakmicu se more doći bez obilježja navijačkih grupa. Znači da ne bi bilo neprijatnosti prilikom ulaza zamolili bi gledaoce da ne dolaze sa takvim i sličnim rekvizitima”, istakao je Lješković.

Cijena karte za utakmicu je 4 eura, a rezervacije se mogu izvršiti i putem telefonskih brojeva 069/480 673 i 067/285 110, na koje svi zainteresovani mogu dobiti detaljnije informacije.  

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci