Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Studentska liga u košarci: „Difovci“ lako do pobjede u drugom kolu

18253750_1311028782277964_1766977539_n
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 02.05.2017. u 16:58

Košarkaši Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje ostvarili su drugu pobjedu u  okviru grupne faze Studentske lige Crne Gore u košarci. 

U Sali Univerzitetskog sportsko-kulturnog centra u Podgorici difovci su pobijedili ekipu Medicinskog fakulteta rezultatom 67:35 (30:22).

Bez većih problema ekipa sa nikšićkog fakulteta je opravdala ulogu favorita. U utakmici bez rezultatske neizvjesnosti trener „nikšićana“ Miloš Karadžić je, kao i u prvom kolu, dosta rotirao i pružio priliku svim pozvanim igračima da igraju. Nakon plus osam iz prvog poluvremena prednost je rasla do plus trideset i dva na kraju, pa je pobjednik bio poznat mnogo prije kraja meča.  

Rade Đoković, bek difovaca, je pored timkse igre istakao da su utakmicu prelomili laki poeni koji su na kraju doveli do ubjedljive pobjede.

 „Još jedna dobra utakmica iza nas. Kontrolisali smo igru tokom cijelog meča, rastrčali se i ostvarili mnogo lakih poena što je na kraju rezultiralo ubjedljivom pobjedom u našu korist. Mislim da smo, kao i u prvoj, i u ovoj utakmici dokazali da igramo jedan za drugog i da je timska igra na visokom nivou“, kazao je nakon meča Đoković.

Najefikasniji u ekipi Fakulteta za sport i fizčko vaspitanje bili su Ratković sa devetnaest, Đoković sa petnaest i Šćepanović sa deset poena.

U trećem kolu Fakultet za sport i fizičko vaspitanje će igrati protiv ekipe Plavi dvor. 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sutjeska je večeras, u drugom meču četvrtfinala NLB ABA2 lige, izgubila u Novom Sadu od Vojvodine - 81:70.