Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Volej Star i Sutjeska igraju četvrtfinalne mečeve Kupa Crne Gore

1912026_653876521315970_403433858_n
Miloš Zvicer
  • Autor onogost.me
  • 03.12.2016. u 08:03

Danas su na programu dvije četvrtfinalne utakmice Kupa Crne Gore za odbojkaše u kojima se sastaju Budućnost - Sutjeska i Bar Volej - Volej Star. 

Oba nikšićka predstavnika će igrati u gostima svoje mečeve, u Podgorici odnosno u Baru.

Ekipa Sutjeske je autsajder u meču sa Podgoričanima, ali u taboru “plavih” ne namjeravaju da idu na meč sa bijelom zastavom, i neće se predavati do poslednjeg poena .

“Budućnost je svakako favorit za plasman u polufinale, ali ćemo mi dati svoj maksimum pa ćemo vidjeti za kakav rezultat će to biti dovoljno” , naveo je Aleksandar Bojić, igrač Sutjeske.

Sa druge strane, odbojkašima Volej Stara se daju veće šanse za plasman u polufinale, jer su u prvenstvu savladali Barane sa 3:2. Ekipa Vladimira Đokića je u prethodne dvije sezone stizala do polufinala, pa se u nikšićkom prvoligašu nadaju da će tradicija biti nastavljena.

“Sa Baranima smo igrali sad u prvenstvu i slavili 3:2. Dozvolili smo opuštanje, što je vrlo perspektivna ekipa iz Bara znala da iskoristi. Jednostavno ne smijemo dozvoliti nikakvo opuštanje,i maksimalno koncentrisano i požrtvovano moramo odigrati od prvog do poslednjeg poena. Tako se jedino može opravdati uloga favorita koja nam je data. Ako prođemo na završni turnir to bi nam bio treći put zaredom i nadamo se tome”, istakao je Vladimir Đokić, trener Volej Stara.

Meč Budućnost – Sutjeska se igra u Univerzitetskoj dvorani u Podgorici od 19.30h, dok će sat kasnije početi susret između Bar Voleja i Volej Stara, koji se igra u dvorani “Topolica”. U četvrtfinalu su slobodni finalisti prošlogodišnjeg Kupa, Budvanska rivijera i Jedinstvo, koji su time izborili direktan plasman u polufinale Kupa Crne Gore.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Pješčani teren na Krupcu tekućeg vikenda će biti mjesto "Beach volley turnira" odbojke na plaži. 
Ženska odbojkaška reprezentacija Crne Gore igraće sjutra u Pljevljima sa Češkom utakmicu četvrtog kola B grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.