You are here

Protekle subote u Herceg Novom održan je međunarodni turnir u džiju-džicuu ''Mimoza Open'', na kome su takmičari nikšićkog kluba Kodokan ostvarili odličan rezultat.
17.2. 21:25
0

Počeo petodnevni festival šaha u Nikšiću
U nikšićkom Sportskom centru danas je  počeo polufinalni turnir pojedinačnog seniorskog šampionata Crne Gore u šahu koji je okupio 54 učesnika.Turnir je otvorio prvi čovjek Nikšića, Veselin Grbović, inače i sam veliki ljubitelj šaha i FIDE majstor.
16.2. 8:44
0

Malović i Smolović na Evropskom prvenstvu u karateu
Glavni grad Bugarske, Sofija, od sjutra do nedjelje, 19. februara biće domaćin Šampionata Evrope u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore, na kojem će nastupiti i članovi nikšićkog Onogošta, Nikola Malović i Predrag Smolović.
12.2. 18:35
0

Crna Gora u septembru biće domaćin Balkanskog prvenstva u kik boksu, odlučeno je danas na sastanku Borda Balkanske federacije u Karlovcu.

12.2. 9:30
0

U svijetu je igranje video igrica odavno preraslo nivo zabave. Danas je to „posao“ gdje igrači na turnirima, koje uživo prati milionska publika, preko noći mogu da postanu milioneri zahvaljujući astronmskim novčanim nagradama. 

11.2. 8:21
1

Odavno smo se navikli na uspjehe nikšićkih džudista, koji osvajaju medalje na svim takmičenjima, kako u državi, tako i u inostranstvu. Predvodnik jedne nove generacije je i članica džudo kluba “Straševina“ Ivana Nikolić koja niže uspjehe i pokazuje veliki potencijal u ovom sportu.

8.2. 15:23
0

U svečanoj sali Ministarstva unutrašnjih poslova, 6. februara je održana 34. redovna sjednica Džudo kluba "Akademik", kojom je predsjedavao mr Dragan Pejanović, predsjednik skupštine kluba.

6.2. 22:01
0

Karatisti “Fokusa“ su i u ovoj godini nastavili sa osvajanjem medalja, kao što su imali praksu i u prethodnoj. Na Internacionalnom karate kupu "Split 2017", gdje se okupilo 714 takmičara iz 54 kluba iz čitavog regiona, oni su osvojili 6 medalja, i to 1 zlatnu, 2 srebrne i 3 bronzane medalje.