You are here

Da im je neko kazao prije samo godinu  da će postati stanovnici grada pod Trebjesom i da će tu imati odlične uslove za treniranje, sigurno ne bi vjerovale. Životna priča Sanele Marković i njene tri kćerke više je nego neobična, prije svega jer ih je život doveo u Nikšić zbog ljubavi prema plivanju.
6.1. 14:38
0

Nekadašnji šampion stvara nove šampione
Nikšić ima mnogo šampiona, ali malo je onih koji mogu da se podiče titulom svjetskog prvaka. Upravo to prije nešto više od 22 godine pošlo je za rukom Petru Popoviću, tadašnjem takmičaru Karate kluba Nikšić.
4.1. 8:45
0

Drašković: Seniorski boks je u krizi, ali mladi mnogo obećavaju
Sa nepunih trideset godina, Nikšićanin Boško Drašković postao je selektor bokserske reprezentacije Crne Gore. 
Alternativa
3.1. 8:42
0

Najveći uspjeh nikšićkog sporta u godini za nama ostvarili su džudisti Akademika koji su velikom broju medalja na domaćim i inostranim takmičenjima, dodali i bronzano odličje koje su osvojili na svom debitantskom nastupu na klupskom prvenstvu Evrope, koje je krajem godine održano u Beogradu. 

31.12. 8:23
0

Iza džudo kluba Akademik je jedna od najuspješnijih sezona u njegovoj istoriji.

31.12. 7:58
0

U godini u kojoj su nikšićki džudisti briljirali na tatamijima širom Crne Gore i Evrope, posebno su se istakli Nikola Gardašević i Jovana Peković koji su proglašeni od Džudo saveza Crne Gore najuspješnijim džudistima u 2016. godini.

26.12. 13:29
1

Danas je u Sportskom centru upriličena tradicionalna svečanost uručenja nagrada najboljim sportistima i sportskim radnicima Nikšića. 

23.12. 8:11
0

U organizaciji opštinskog Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje, sportski novinari i predstavnici Sektora za sport izabrali su najbolje sportiste i sportske radnike u Nikšiću za 2016. godinu.