Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Perunović: Pokušaću da odbranim titule

sladja_pehar
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 24.05.2017. u 05:54

Igre malih zemalja održaće se u San Marinu od 28. maja do 4. juna, a među 47 takmičara iz Crne Gore biće i Slađana Perunović od koje se očekuje da ponovi uspjeh sa prethodnih.

U konkurenciji takmičara iz devet zemalja, Slađana će braniti najsjajnija odličja sa prethodnih Igara malih zemalja na Islandu.

„U izuzetno jakoj konkurenciji pokušaću po četvrti put da odbranim titule na 5.000 metara i 10. 000 metara. Prvo me očekuje nastup na 10.000 metara“, kaže Slađana za naš portal nekoliko dana pred odlazak u San Marino.

Nedavno je slavila na Ostroškom polumaratonu, a zatim u istoj disciplini i na Beogradskom maratonu. Tu je i visoko četvrto mjesto na Balkanskom prvenstvu.

„Umorna jesam, ali nikada nisam i neću tražiti alibi. Uvijek sam davala sve od sebe kada je dres sa državnim grbom u pitanju. Tako će biti i sada“, optimistična je učesnica Olimpijskih igara u Londonu i Rio de Žaneiru.

Poseban motiv njoj i ostalim sportistima Crne Gore koji će nastupiti u košarci i devet individualnih sportova (bič volej, streličarstvo, boćanje, džudo, biciklizam, atletika, stoni tenis i plivanje) predstavljaće i predaja zastave na kraju Igara.

Naime, Crna Gora će u Budvi biti domaćin narednih Igara, koje se održavaju svake druge godine.

Pored domaćina, svoje predstavnike ove godine imaće Lihtenštajn, Luksemburg, Island, San Marino, Andora, Island, Kipar, Monako  i Crna Gora.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Golbal klub Nikšić sa maksimalnim učinkom, kao prvoplasirani u B grupi, izborio je plasman u finale kvalifikacionog turnira u Berlinu i nastup na finalnom turniru Lige šampiona.