You are here

U Nikšiću je prethodnih dana napravljena prva bolderana u Crnoj Gori, tačnije, u Planinarskom domu gdje svoje vještine u novoj olimpijskoj disciplini razvija nekoliko mladih nikšićkih ljubitelja tog sporta. 
21.2. 13:34
0

Ministarstvo sporta: Konkurs za sportske projekte
Ministarstvo sporta Crne Gore raspisalo je danas konkurs za sufinansiranje programa sportskih subjekata u 2017. godini.
20.2. 7:52
0

Tri medalje za Nikšićane u džiju-džicuu
Protekle subote u Herceg Novom održan je međunarodni turnir u džiju-džicuu ''Mimoza Open'', na kome su takmičari nikšićkog kluba Kodokan ostvarili odličan rezultat.
17.2. 21:25
0

U nikšićkom Sportskom centru danas je  počeo polufinalni turnir pojedinačnog seniorskog šampionata Crne Gore u šahu koji je okupio 54 učesnika.Turnir je otvorio prvi čovjek Nikšića, Veselin Grbović, inače i sam veliki ljubitelj šaha i FIDE majstor.

16.2. 8:44
0

Glavni grad Bugarske, Sofija, od sjutra do nedjelje, 19. februara biće domaćin Šampionata Evrope u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore, na kojem će nastupiti i članovi nikšićkog Onogošta, Nikola Malović i Predrag Smolović.

12.2. 18:35
0

Crna Gora u septembru biće domaćin Balkanskog prvenstva u kik boksu, odlučeno je danas na sastanku Borda Balkanske federacije u Karlovcu.

12.2. 9:30
0

U svijetu je igranje video igrica odavno preraslo nivo zabave. Danas je to „posao“ gdje igrači na turnirima, koje uživo prati milionska publika, preko noći mogu da postanu milioneri zahvaljujući astronmskim novčanim nagradama. 

11.2. 8:21
1

Odavno smo se navikli na uspjehe nikšićkih džudista, koji osvajaju medalje na svim takmičenjima, kako u državi, tako i u inostranstvu. Predvodnik jedne nove generacije je i članica džudo kluba “Straševina“ Ivana Nikolić koja niže uspjehe i pokazuje veliki potencijal u ovom sportu.