You are here

Fudbalski savez Crne Gore tokom naredne sedmice biće domaćin UEFA razvojnog turnira za mlađe kadetske reprezentacije, na kojem će učestvovati igrači iz četiri zemlje rođeni 2001. godine i kasnije.
21.4. 19:52
0

Kadetkinje druge na turniru u Podgorici
Mlađa ženska kadetska reprezentacija Crne Gore završila je UEFA razvojni turnir održan u našoj zemlji na drugom mjestu, iza vršnjakinja iz Bosne i Hercegovine, od kojih su danas poražene nakon jedanaesteraca. Susret odigran na terenu Trening kampa FSCG završen je rezultatom 1:1, nakon čega su Bosanke u penal završnici slavile trijumf rezultatom 5:4.
10.4. 16:17
0

Miličković saopštio spisak pionira za turnir “Franko Galini“
Pionirska reprezentacija Crne Gore će krajem mjeseca učestvovati na prestižnom međunarodnom memorijalnom turniru “Franko Galini” koji se održava u Pordenoneu, gradu na sjeveru Italije.
8.4. 11:26
0

Naši teniseri nisu uspjeli da se plasiraju u drugu grupu Evro-afričke zone Dejvis kupa.

7.4. 17:22
0

Golbal reprezentacija Crne Gore sjutra će u Sarajevu odigrati prijateljske mečeve sa reprezentacijama Bosne i Hercegovine i Srbije.

6.4. 16:14
0

Naša fudbalska reprezentacija nalazi se na 62. mjestu rang liste FIFA objavljene danas.

6.4. 12:11
0

Mnogo prašine se diglo ovih dana u crnogorskom rukometu, nakon najave napuštanja reprezentacije Branka Vujovića, Vuka Borozana, Nebojše Simića i Vladana Lipovine, a kasnije i demantovanja glasina od strane Borozana i Lipovine.

1.4. 17:19
0

Crna Gora ima neke nove „lavice“. Kadetska selekcija naše zemlje savladala je, u borbi za treće mjesto, vršnjakinje iz Francuske rezultatom 13:12 i tako se okitila bronzanim odličjem na Mediteranskom šampionatu u Tunisu.