Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Lavovi” bez prava na grešku u punom “Nikoljcu”!

klupa-cg-rukometasi-1-1000x555
  • Autor onogost.me
  • 06.05.2017. u 06:37

Do sada su greške i nesrećno izgubljeni bodovi možda i mogli da prođu, ali večeras lavovi nemaju prava na grešku! Večeras je pobjeda imperativ, inače će voz za Hrvatsku bukvalno otići bez crvene posade…

Najbitniji meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo Crna Gora igra protiv Slovačke (subota, 20.00h) u Bijelom Polju. Samo nekoliko dana nakon što je protiv istog rivala u Hlohovecu nesrećno ispustila pobj edu primivši gol u posljednjoj sekundi meča 27:27.

Iako raduje želja i zajedništvo, “lavovi” se nisu proslavili u prvom meču sa Slovačkom, pošto su tokom cijelog duela jurili rivala, imali i minus pet…

“Upoznali smo sada mnogo bolje selekciju Slovačke i vjerujem da ćemo odigrati kvalitetnije nego u prvom meču”, poručio je naš ljevoruki bombarder Vladan Lipovina za portal handballme.me.

Desni bek Crne Gore dobro zna da je subota idealan dan za pobjedu…

“Vidjeli smo koliko možemo, takođe i njihovu snagu, tako da sam siguran da ukoliko budemo malo odgovorniji u oba pravca da ćemo upisati prvu pobjedu u grupi koja će nam značiti puno u namjeri da izborimo plasman na Evropsko prvenstvo”, dodao je Lipovina.

Izdanje Slovačke za mnoge u Crnoj Gori bilo je iznenađenje mogu li gosti u dvorani “Nikoljac” da odigraju još bolje…

“U Hlohovecu je možda bilo i njihovo najbolje izdanje u ovim kvalifikacijama. Kvalitet je sigurno na našoj strani, jednostavno smo im našim greškama dozvolili neke stvari u prvom meču, zato mnogo ranije nismo sebi olakšali posao da uspješno privedemo meč kraju. Vjerujem da to neće biti slučaj ovog puta. Oni teško mogu bolje od onoga šta su prikazali, dok sam siguran da mi možemo” , smatra Lipovina.

Ovaj meč biće i sjajna prilika da Bjelopoljci ispune tribine do posljednjeg mjesta i budu vjetar u leđa “lavovima’. Sada kad je najvažnije!

     Dnevne novine

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.