Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Pobjeda Ukrajine na kraju kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

kadetkinje-cg-1000x555_1
oscg.me
  • Autor onogost.me
  • 15.01.2017. u 18:02

Poslednjeg, trećeg, dana kvalifikacionog turnira za Evropsko prvenstvo, naše kadetkinje poražene su od reprezentacije Ukrajine rezultatom 3:1 u setovima (26:24, 25:10, 24:26, 25:22).

Selektor naše kadetske reprezentacije Nikola Masoničić, kazao je da je ekipa prvi put na ovom turniru otvorila utakmicu onako kako su željeli.Kadetkinje su vodile 24:21 u prvom setu, ali svojom nesigurnošću i pogrešnim odlukama dozvolile Ukrajinkama da na kraju ipak osvoje set.

” Nakon tako izgubljenog seta u drugom nismo uspjeli da pružimo bilo kakav otpor protivniku. Nakon 2:0 smo krenuli da igramo malo opuštenije i hrabrije i u neizvjesnoj završnici trećeg seta uspjeli da osvojimo taj set. U četvrtom setu do samog kraja je bilo neizvjesno ali opet u završnici nismo uspjeli da održimo koncentraciju i uvedemo meč u peti set. Mislim da kvalitetom ne zaostajemo za ekipama Letonije i Ukrajine, samo su one iskusnije od nas i to je bila prevaga u završnicama setova. Žao mi je što djevojke nisu uspjele da nagrade sebe nekom pobjedom jer su ponašanjem i odnosom prema treninzima svakako to zaslužile.” izjavio je nakon meča Masoničić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.