Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Derbi Druge lige: Nikšićani protiv lidera

cats_4
SCREENSHOT
  • Autor onogost.me
  • 22.04.2017. u 06:15

Rukometaši Nikšića 2014 dočekaće danas, na neutralnom terenu, ekipu bjelopoljskog Jedinstva u derbiju 17. kola Druge muške lige. 

Bjelopoljci su lideri i u Nikšić stižu sa dva boda više od izabranika Mika Ašanina koji će pokušati da skinu „skalp“ timu koji je riješio u svoju korist posljednja tri derbija protiv Komova, Mornara i Danilovgrada.

“Objektivno Jedinstvo je prvoligaška ekipa i favorit je u današnjoj utakmici koja je odlučujuća za ulazak u Prvu ligu, kako njima tako i nama. Meni je žao što nam Savez nije skratio kaznu na teren jer bi utakmica bila drugačija da se igra u Nikšiću. Jesu iskusniji, ali se nadam da će momci shvatiti značaj utakmice i da će dati sve od sebe kako bi pobijedili u ovoj utakmici”, poručuje Ašanin.

Inače, u Drugoj muškoj ligi čak pet ekipa je u vrhu tabele, sa samo dva boda razlike u odnosu na vodeće Jedinstvo i drugoplasirane Komove, i sve apsolutno imaju ambicije za plasman u viši rang.

Meč se, zbog kazne nikšićkom klubu,  igra u SC „Danilovgrad“ od 17h. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Rukometašice Trebjese pobijedile su u gostima Feniks 35:21 i sezonu u Drugoj ligi završile ubjedljivo na prvom mjestu, pa će od sljedeće jeseni igrati u društvu najboljih timova u Crnoj Gori.
Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.