Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

„Medvjedice“ ubjedljivo slavile u gradskom derbiju

rk_trebjesa_noa1
RK Trebjesa Noa
  • Autor onogost.me
  • 10.04.2017. u 10:53

Rukometašice RK Trebjesa Noa savladale su ekipu Sutjeske rezultatom 29:10 i upisale dva nova boda u Drugoj ligi za rukometašice.

Meč je riješen u prvom poluvremenu kada su popularne „medvjedice“ odbranom dozvolile igračicama Sutjeske da postignu svega tri gola.

U istom periodu, zatresle su mrežu 14 puta.

Do kraja meča igrale su još bolje, pa su šansu sa klupe dobile sve rukometašice i na kraju stigle do visokih 19 golova razlike.

U redovima Trebjese najbolja je bila Irina Lalatović sa osam postignutih golova, Blečić je postigla pet, dok su Peković, Ašanin i Varajić pogodile po četiri puta. Golmanke Gezović i Raičević su ukupno zaustavile 23 šuta Sutjeske

Kod Sutjeske, koja je u ovom meču nastupila kao domaćin, šest puta u listu strijelaca upisala se Bulatović, a po dva gola postigle su Nikolić i Perović.

Treći predstavnik Nikšića, Levalea 2010 II u ovom kolu poražena je minimalno na gostovanju u Baru od ekipe Prvi as rezultatom 28:27.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Rukometašice Trebjese pobijedile su u gostima Feniks 35:21 i sezonu u Drugoj ligi završile ubjedljivo na prvom mjestu, pa će od sljedeće jeseni igrati u društvu najboljih timova u Crnoj Gori.
Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.