Mladi teniseri uspješni u Čačku
Objavljeno: Petak, Jun 10, 2016 - 18:06
Autor:
onogost.me

Bojana Nikčević, članica TK ''Sutjeska'', osvojila je prvo mjesto u dublu na međunardonom turniru "Tennis Point Open 2016", koji je održan u Čačku.

Foto : Teniski savez Crne Gore

Ona je do najvišeg postolja stigla sa Divnom Ratković iz TK "Top Spin" iz Bara.

Njih dvije u finalu su bile bolje od vršnjakinja iz Srbije Anje Petković i Lole Radivojević, rezultatom 2:0 u setovima.

U muškoj konkurenciji, Nikšić su predstavljali Matija Samrdžić, član TK ''Masters'' i Nikola Mišović iz TK ''Sutjeska''.

Matija Samardžić plasirao se među osam najboljih, dok je Nikola Mišović uspio da stigne među 16 najuspješnijih takmičara na turniru. 

Pored njih, nastupio je i Branko Đurić iz TK ''Budva'', koji je u polufinalu izgubio od Nikole Zekića iz Srbije, rezultatom 1:2 u setovima.

Tri crnogorska takmičara obilježili su muško finale u dublu, u kome je Đurić, zajedno sa Lukom Jovanovićem iz Srbije, bio bolji od Matije Samardžića i Nikole Mišovića.

Ovaj turnir nalazi se u kalendaru takmičenja Evropske teniske asocijacije (ETA), za tenisere i teniserke uzrasta do 12 godina, a trajao je od 6. do 10. juna.

Ukupno ocjena: 93

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Srijeda, April 19, 2017 - 09:16
Simon Knežević i Kristina Božović najbolji na Uskršnjem turniru

Proteklog vikenda na terenima Teniskog kluba „Nikšić“, održan je Uskršnji turnir za pionire i pionirke do 12 godina.

Četvrtak, Mart 9, 2017 - 07:48
Nikčević na teniskom turniru u Antaliji

U organizaciji Teniskog saveza Crne Gore i Evropske teniske asocijacije, najbolje crnogorske teniserke i teniseri, uzrasta do 14 godina, otputovali su u Antaliju na Razvojni kamp teniskih nada Antalija 2017. 

Četvrtak, Decembar 29, 2016 - 11:07
Simon Knežević stigao do četvrtfinala “Belgrade Open-a”

 Simon Knežević, takmičar Teniskog kluba “Nikšić”, plasirao se među osam najboljih na međunarodnom turniru za pionire i pionirke “Belgrade Open”. 

Ponedjeljak, Septembar 19, 2016 - 11:45
Održan teniski turnir „Kup oslobođenja Nikšića“

Tradicionalni turnir u tenisu za mlađe kategorije „Kup oslobođenja Nikšića“ okupio je proteklog vikenda na terenima TK „Nikšić“ 30 dječaka i djevojčica.

Srijeda, Septembar 14, 2016 - 13:22
Za vikend teniski turnir pod Trebjesom

Teniski klub ”Nikšić“ u subotu i nedjelju, 17. i 18. septembra, biće još jednom domaćin turnira “Kup oslobođenja Nikšića“.