Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nikčević na teniskom turniru u Antaliji

tenis
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 09.03.2017. u 06:48

U organizaciji Teniskog saveza Crne Gore i Evropske teniske asocijacije, najbolje crnogorske teniserke i teniseri, uzrasta do 14 godina, otputovali su u Antaliju na Razvojni kamp teniskih nada Antalija 2017. 

Ove godine reprezentaciju čini sastav od dva tenisera i dvije teniserke koji su pokazali najbolje rezultate i nalaze se na 1. i 2. mjestu nacionalne rang liste.

Dvije najbolje teniserke koje imaju priliku da borave u Antaliji su Divna Ratković iz TK „Bar“ i Bojana Nikčević iz TK „Sutjeska“, dok su dva najbolja tenisera uzrasta do 14 godina Danilo Raičević i Aleksa Krivokapić, iz TK „Eminent“.

Reprezentaciju predvodi selektor Nikšićanin Srđan Milunović.

Organizovan dvonedjeljni borak, u periodu od 5. do 19. marta podrazumijeva svakodnevno igranje mečeva i treninge i skladu sa najvišim standardima u teniskom sportu.

U periodu od dvije sedmice, mladi igrači će imati priliku i da odmjere snage i spremnost sa svojim vršnjacima na dva turnira koji će biti organizovani po pravilima ETA-e.

Iskustvo koje na ovom kampu stiču mladi crnogorski teniseri iz godine u godinu, značajno im je pomoglo da napreduju na domaćim i međunarodnim turnirima.

 

Izvor: mta.co.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičar TK Glava Zete Pavle Vukosavljević je po prvi put u kategoriji do 16 godina stigao do polufinala na turniru iz kalendara Tennis Europe koji se održao u Podgorici.