Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

OI: Poraz “ajkula” u poslednjim sekundama meča

13664762_950907828355452_1582544468_n_0
Marija Vujović
  • Autor onogost.me
  • 09.08.2016. u 06:23

U jadranskom derbiju vaterpolisti Crne Gore poraženi su od Hrvatske rezultatom 7:8 (2:2, 1:2, 2:1, 2:3) u drugoj utakmici koju su “ajkule” odigrale na turniru u Riju. 

Meč su pogotkom otvorile “barakude” već u prvom minutu, da bi izjednačenje donio Darko Brguljan, koji je do kraja prve četvrtine postigao još jedan gol.

Hrvatski vaterpolisti su imali prednost na kraju druge četvrtine, da bi naši vaterpolisti konsolidovali redove u trećem dijelu igre koji su riješili u svoju korist, pa je poslije 24 minuta igre rezultat bio 5:5. Poslednja četvrtina je na kraju bila najzanimljivija i na nivou pravog derbija.

Hrvati su prvi došli do vođstva preko Jokovića, da bi nedugo zatim Draško Brguljan donio izjednačenje svojim prvim golom na meču, a ubrzo su postignuta još dva gola.

Lončar je donio vođstvo Hrvatskoj, da bi potom Janović efektnim golom poravnao na 7:7. I pored nekoliko dobrih prilika za “ajkule” i par sjajnih odbrana Šćepanovića, naši vaterpolisti nijesu uspjeli da dođu do vođstva, što su “barakude” kaznile preko Bukića u samom finišu meča za konačnih 8:7.

Izabranici Vladimira Gojkovića naredni meč na Olimpijskim igrama igraju 10. avgusta od 18h protiv reprezentacije Italije.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Prvi selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, Petar Porobić iznenada je preminuo u 67. godini.