Onogost Android - Niksic online
Lucidan i Simply zajednički do numere „Kad pročitaš svaki stih“
Objavljeno: Ponedjeljak, Januar 2, 2017 - 09:17
Autor:
Dušan Babić

Nova imena nikšićke rep scene, Simply i Lucidan, iza sebe imaju po jednu pjesmu, a nedavno su snimili zajedničku numeru „Kad pročitaš svaki stih“.

Foto : Privatna arhiva

Konačna verzija  pjesme je nastala prije dvadesetak dana u studiju njihovog prijatelja.

„Kroz život imate mnogo ljubavi, ali samo jednu pravu i ta ostaje u sjećanju zauvijek. Nas dvojica smo htjeli da ovjekovječimo tu neku ''pravu ljubav'' i prenesemo sve na papir“, priča Lucidan o zajedničkom projektu sa Milošem Nikolićem – Simply-jem.

Nedavno, Lucidan je objavio prvi singl „Doviđenja kako ste“, a nešto prije njega Simply se predstavio publici sa pjesmom „Pa dobro“, a numere su dobile pohvale ljubitelja elektronskog zvuka i rep rima.

Za drugi korak, mladi nikšički reperi odabrali su zajednički projekat, a pjesma se od 25. decembra može poslušati na YouTube-u. 

„Već neko vrijeme imamo ideju da snimamo, ali se uvijek završilo samo na ideji, do skoro. Konačno smo prikupili sav potreban materijal za snimanje i prve pjesme su nastale prije mjesec dana. Mogu se čuti na kanalu ''Simply & Lucidan''. Zajednička tema snimljena je prije dvadesetak dana i iskreno, bilo smo veoma zadovoljni kad smo je čuli, obrađenu i završenu“, nastavlja  Lucidan, koji je uradio miks i mastering pjesme.

Momci iz Nikšića koji su zakoračili u svijet repa, ne planiraju tu da se zaustave, jer, kako kažu, imaju dosta ideja.

„Planiramo da odradimo spot ubrzo. Nakon toga bi išao jedan mixtape sa pet, šest pjesama. Za sada je to plan, nadamo se da ćemo  realizovati. Što se tiče nastupa, vjerovatno ćemo napraviti grupu, a ako se to i ne desi, nas dvojica smo tu da ''guramo'' jedan drugog. Svakako, nastavljamo da radimo zajedno u budućnosti. Vjerujem da će biti mnogo više pjesam u 2017-oj godini i solo i dueta“, najavljuju osamnaestogodišnji Simply i njegov godinu dana mlađi kolega Lucidan.

Simply dodaje da ih uskoro očekuje zajednički nastup u Nikšiću.

„Nastupili smo već na manifestaciji Dani volonterizma, koja je odžana 5. decembra na Trgu nezavisnosti u u Podgorici. Uskoro očekujemo gostovanje u jednom nikšićkom lokalu. Posle utisaka o dosadašnjim pjesmama, vjerujem da će uživati svi, koji dođu da nas čuju“, očekuje on uoči debitantskog nastupa pred domaćom publikom.

 

 

Ukupno ocjena: 27

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Ponedjeljak, April 24, 2017 - 17:12
Montenegro pab: Nezaboravno veče uz THC

Beogradski rep sastav THC La Familija otvorio je sinoć u Montenegro pabu seriju svirki koje očekuju sve ljubitelje dobrog zvuka u narednom periodu.

Nedjelja, April 23, 2017 - 13:23
THC La Familija večeras u Montenegro pabu

Beogradski rep sastav THC La Familija, otvoriće večeras seriju svirki koju Montenegro pab sprema svojim posjetiocima u aprilu i maju. 

Petak, April 21, 2017 - 11:34
Tribute bend grupe „Smak“ večeras u caffe-u Grand

Ljubitelji zvuka kultne grupe „Smak“ moći će večeras da poslušaju evergreen pjesme u caffe-u Grand.

Četvrtak, April 20, 2017 - 19:21
Dado Topić, Sleepin Pillow i Direktori na Bedem festu

Bedem fest nakon Bisere Veletanlić i Zvonka Bogdana predstavlja nova imena koja će se pojaviti na ovogodišnjem izdanju tog festivala.

Četvrtak, April 20, 2017 - 16:46
Bedem fest na Jadranskom sajmu

Bedem fest i ove, četvrte godine zaredom, pojavio se kao partner 26. Jadranskog sajma turizma u Budvi.