Onogost Android - Niksic online
Nikšićki bendovi na kompilaciji "Puls Balkana"
Objavljeno: Nedjelja, Januar 8, 2017 - 14:31
Autor:
onogost.me

Nikšićki bendovi  “Nagual” i “Gomila nesklada”, te podgorički “Freedom”, našli su se među  trideset rok, pank, hard kor i metal sastava iz šest balkanskih zemalja čije su pjesme objedinjene na kompilaciji “Puls Balkana”.

Foto : Facebook

Kompilacija je nastala na inicijativu Filipa Avramovića iz niškog HC benda “Streetcore Unity”, a svaki bend je predstavljen jednom numerom. Kompilacija se može slušati na  platformi bucanpas.com ili se besplatno preuzeti sa Interneta.

„Puls Balkana“ koji je okupio muzičare iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Grčke, Hrvatske i Srbije, predstavio je numere i bendova “Bitange”, “Bugarska skupština”, “Limbo”, “Putrid Blood”, “T-ERROR”, “Nadimač”, “Hit by Pain”, “Ruthless Void”, “Thrash Union”, “Urban Instinct & Edo Maajka”, “Streetcore Unity”, “Zbedem”, “Cardinal Point”, “Mud Factory”, “Violent Chapter”, “Overpain”, “Y.O.X”, “Everything’s Right”, “Morbid Cow”, i mnoge druge. 

  vijesti.me

Ukupno ocjena: 21

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Ponedjeljak, April 24, 2017 - 17:12
Montenegro pab: Nezaboravno veče uz THC

Beogradski rep sastav THC La Familija otvorio je sinoć u Montenegro pabu seriju svirki koje očekuju sve ljubitelje dobrog zvuka u narednom periodu.

Nedjelja, April 23, 2017 - 13:23
THC La Familija večeras u Montenegro pabu

Beogradski rep sastav THC La Familija, otvoriće večeras seriju svirki koju Montenegro pab sprema svojim posjetiocima u aprilu i maju. 

Petak, April 21, 2017 - 11:34
Tribute bend grupe „Smak“ večeras u caffe-u Grand

Ljubitelji zvuka kultne grupe „Smak“ moći će večeras da poslušaju evergreen pjesme u caffe-u Grand.

Četvrtak, April 20, 2017 - 19:21
Dado Topić, Sleepin Pillow i Direktori na Bedem festu

Bedem fest nakon Bisere Veletanlić i Zvonka Bogdana predstavlja nova imena koja će se pojaviti na ovogodišnjem izdanju tog festivala.

Četvrtak, April 20, 2017 - 16:46
Bedem fest na Jadranskom sajmu

Bedem fest i ove, četvrte godine zaredom, pojavio se kao partner 26. Jadranskog sajma turizma u Budvi.