Nokia se vratila i ponovo povezuje ljude! Ovo je Nokia 6, prvi Nokia Android telefon koji će se prodavati po cijeni od oko 245 eura.
8.1. 13:57
0

Nikšićki bendovi na kompilaciji "Puls Balkana"
Nikšićki bendovi  “Nagual” i “Gomila nesklada”, te podgorički “Freedom”, našli su se među  trideset rok, pank, hard kor i metal sastava iz šest balkanskih zemalja čije su pjesme objedinjene na kompilaciji “Puls Balkana”.
6.1. 9:10
4

Nikšićki lokali pripremili provod u hladnim prazničnim danima
Repriza novogodišnjih žurki u nikšićkim lokalima očekuje se za vrijeme božićnih praznika.
Alternativa
2.1. 9:17
0

Nova imena nikšićke rep scene, Simply i Lucidan, iza sebe imaju po jednu pjesmu, a nedavno su snimili zajedničku numeru „Kad pročitaš svaki stih“.

1.1. 18:43
0

Maybach Exelero, sa cijenom od osam miliona dolara je najskuplji automobil na svijetu. Pojam njemačkog luksuza nije serijski automobil. Reč je o prototipu koji je proizveden u samo jednom primjerku. 

1.1. 15:12
0

Mnogi Nikšićani najluđu noć proveli su upravo u svom gradu, birajući široku ponudu u nekom od gradskih lokala. 

31.12. 14:17
0

Školica sporta „Talenat“, na izmaku još jedne godine, organizovala je tradicionalni maskenbal kojim su na najljepši način zaokružili ovogodišnje sportske aktivnosti.

29.12. 16:15
2

Za sve one koji još ne znaju gdje će za novogodišnje i božićne praznike portal Onogošt potrudio se da sazna kakva će biti ponuda na raznim mjestima u našem gradu.