Ministarstvo zdravlja uskoro će predstaviti novu pozitivnu listu ljekova na kojoj će se nalaziti i neki koje su pacijenti do sada mogli da kupe isključivo iz „svog džepa“, kao i najsavremeniji ljekovi za pojedine bolesti.
25.4. 12:28
0

Crnogorke četvrte u svijetu u konzumiranju cigareta
Rezultati naučnog istraživanja, sprovedenog na Vašington univerzitetu u američkoj državi Sijetl, govore da su Crnogorke četvrte u svijetu u dnevnom konzumiranju cigareta.
24.4. 21:48
0

Zašto dobijamo na kilaži nakon tridesete?
Poznato je da je s godinama sve teže biti u top-formi i zadržati izgled iz dvadesetih, pa zbog toga mnogi krivca traže u genetici, načinu ishrane, brojnim faktorima koji utiču na naš izgled.
23.4. 22:01
0

Litar piva i pakovanje kikirikija najbolji su ljek za iscrpljenost poslije maratona, tvrde naučnici.

23.4. 15:08
0

Udruženje Korina i Jazz Joga Montenegro organizovali su sinoć, u prostrijama Sportskog centra, besplatan čas joge i razgovor o sirovoj ishrani pod nazivom ”Osmijeh duši nacrtaj“.

22.4. 22:05
0

Došlo je ono doba godine kada naprasno svi žele da smršaju, jer ide ljeto, a činjenica da je već druga polovina aprila ljude zapravo tjera da budu pod totalnim stresom da neće stići da se dotjeraju na vrijeme. A, po prirodi, ljudi kada su pod stresom jedu još više.

22.4. 12:31
0

Udruženje Korina i Jazz Joga Montenegro večeras od 18h u Sportskom centru organizuju druženje uz jogu i razgovor o sirovoj ishrani. 

21.4. 21:37
0

Godišnje posjete dermatologu su uvijek dobra ideja, ali često se desi da imate manjih problema s kožom, kao što su bradavice, koje ne zavrijeđuju dugo čekanje u redu.