Odavno je poznato da umirujući ton razgovora i pjesmice prijaju bebinim ušima, a skeniranje mozga majke i djeteta dokazalo je – iz ugla nauke – da se njihove moždane vijuge počinju podudarati dok majka pjeva pjesmicu.
16.1. 20:01
0

Čudesni čaj od koprive
Kopriva je jedna od najljekovitijih biljaka. Za ublažavanje različitih tegoba koriste se njeni listovi ili korijen. Sadrži niz vitamina i minerala, a između ostalih B2, B5, K, C, provitamin A, zatim kalcijum, magnezijum, fosfor, histamin...
16.1. 18:33
0

U Nikšiću najviše oboljelih od multiple skleroze
U javnosti se mogu čuti ocjene da se oboljeli od multiple skleroze uspiješno liječe vitaminom D, a stručnjaci su potvrdili da taj vitamin, zaista, ima važnu ulogu u pojavi ove bolesti, kao i u progresiji oboljenja.
Alternativa
15.1. 21:35
0

Žudnje za određenom hranom nisu samo hir, već način na koji tijelo pokušava da vam kaže šta mu nedostaje.

14.1. 22:06
0

Kivi je veoma zdrava voćka bogata hranljivim sastojcima. Sadrži veliku količinu antioksidanasa, flavonoida i fitonutrijenata, a bogat je i biljnim vlaknima.

13.1. 22:00
0

Istovremeno uzimanje nekih ljekova moglo bi da naruši zdravlje, pa stručnjaci nikako ne preporučuju kombinovanje određenih medikamenata.

12.1. 22:08
0

Obrocima bogatim ugljenim hidratima i masnoćom možete da se odbranite od virusa influence. Domaći tečni obrok sadrži lako svarljive proteine koji jačaju organizam, vitamine B grupe i malo masti.

12.1. 11:33
0

U apotekarskoj ustanovi Montefarm tvrde da neće biti nestašica ljekova, iako je obustavljena nabavka 79 ampuliranih i još 117 vrsta oralnih medikamenata.