Za lijepe i zdrave nokte neophodne su pravilna, redovna njega i ishrana. Na osnovu njihovog izgleda možete da otkrijete da li vam u organizmu nedostaju minerali i vitamini.
25.5. 12:35
0

Djeca i porodilje bez lijeka za epilepsiju
U državnim apotekama „Montefarm” već nekoliko mjeseci nema lijeka „lamiktal” za djecu i porodilje oboljele od epilepsije.
25.5. 8:20
0

Potpisan Memorandum: Crnogorski ljekari usavršavaće se u Ženevi
Ministar zdravlja Kenan Hrapović potpisao je Memorandum o razumijevanju sa Univerzitetskom bolnicom u Ženevi, kojim je predviđeno da se crnogorskim ljekarima omogući stručno usavršavanje u toj bolnici.
24.5. 21:00
0

Sok važi za dobar izvor vitamina i upravo zbog toga ga roditelji često daju djeci, međutim, sok može izazvati i određene zdravstvene probleme.

22.5. 22:08
0

Moždani udar se javlja usled zapušenja ili pucanja krvnog suda koji doprema kiseonik i hranljive materije do ćelija u mozgu, što za posledicu ima smrt ćelija i moždano oštećenje.

21.5. 21:08
0

Vjerovatno nema gore stvari od prevrtanja po krevetu cijele noći dok pokušavate da zaspite. Zapravo, gore je kada ustanete i pitate se kako ćete izgurati čitav dan.

20.5. 21:59
0

Nemoj analizirati, budi strpljiv, razmišljaj kao početnik, imaj povjerenje u sebe i svoje okruženje, ne napreži se, usredsredi se na sadašnji trenutak, prihvati ono što ti je dato i opusti se - ovako izgleda lista sedam značajnih tehnika opuštanja koje zagovara američki terapeut dr Jozef Nelson u borbi protiv dijabetesa.

19.5. 21:08
0

Tokom putovanja kao niz slabosti javljaju se vrtoglavica, mučnina, glavobolja, nedostatak daha, znojenje, pad krvnog pritiska... Neke jednostavne mjere, ipak, mogu da ublaže ove neprijatne simptome.