Priroda nam uvijek nudi prirodne ljekove za mnoge bolesti, koji mogu značajno da poboljšaju naše zdravstveno stanje.
27.3. 21:43
0

Kako pomjeranje sata utiče na zdravlje?
Pomjeranje časovnika za jedan čas unaprijed, kojim se u nedjelju prešlo na ljetnje računanje vremena, može da uzrokuje zdravstvene poteškoće i niz štetnih posledica, tvrde naučnici sa Univerziteta Kolorado.
25.3. 21:41
0

Koja vrsta energije vam nedostaje?
Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, svi smo sazdani od različitih vrsta energija koje moraju biti u ravnoteži da bismo bili potpuno zdravi. Nedostaje li nam određene vrste energije, vježbanje može postati zamorno, neefikasno pa čak i nemoguće. Otkrijte kako tijelu vratiti snagu.
24.3. 21:52
0

Konzumiranje alkohola ostavlja posljedice na ljudsko tijelo. Alkohol je depresant, što znači da usporava reakcije tijela na sve moguće načine. Stručnjaci navode da je tijelu, u prosjeku, potreban jedan sat da razloži jednu jedinicu alkohola, što može da varira u odnosu na godine, težinu i metabolizam osobe.

23.3. 22:04
0

Sve je više znakova koji nam govore da je proljeće pred vratima. I dok se neki vesele buđenju prirode, polen u zraku ipak će mnoge alergičare potjerati natrag u sigurnost njihovih domova.

23.3. 17:08
0

Povodom sumnje glavne veterinarske inspektorke Mirjane Drašković u kvalitet mesa koje se uvozi iz Brazila, reagovala je Uprava za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove ministarstva poljoprivrede.

23.3. 12:43
1

Glavna veterinarska inspektorka Mirjana Drašković pozvala je građane da ne kupuju pileće i goveđe meso iz Brazila, jer se ne može garantovati bezbjednost te hrane, pošto se u Crnoj Gori ne ispituju svi parametri rizika i genetske modifikacije.

22.3. 22:06
0

Kada popušite cigaretu, nikotin cirkuliše u krvi u prosjeku od šest do osam sati. Većina tog nikotina se eliminiše urinom, ali potrebno je od 48 do 72 sata da se zaostali nikotin izbaci iz vašeg tijela.