Hard diskont Laković danas “topi” cijene

HDL Laković
 • Autor onogost.me
 • 08.12.2022. u 11:27
Danas, 8. decembra otvaraju se vrata novog HDL hipermarketa u Nikšiću kod Željezare (nekadašnji KONI).

Nikada niže cijene – nikada bolja ponuda – nikad veći asortiman.

Na lokaciji poznatoj svim generacijama Nikšićana, kod čuvene nikšićke Željezare, tačno 66 godina nakon otvaranja iste, napravljen je za sve građane moderan, uređen, prostran hipermarket, a sve Nikšićane posebno će iznenaditi – lava niskih, najnižih cijena.

 

Garantovano najniže cijene, najveći asortiman robe široke potrošnje uvijek u HD Lakoviću.

Novi hipermarket najveći je i najmoderniji market u Nikšiću, koji Nikšićanima nudi posebne povoljnosti trgovine, najniže cijene i najbogatiju ponudu robe iz sopstvenog uvoza i jedinstven širok asortiman. Kupcima je obezbijeđen besplatan prostrani parking, moderan i prijatan ambijent, najbogatija ponuda suhomesnatih proizvoda i sireva, svježeg mesa, voća i povrća, sa posebnim akcentom na kvalitet domaćih tradicionalnih specijaliteta.

Dobro došli u novi HD LAKOVIĆ u Nikšiću kod ŽELJEZARE svakog radnog dana od 7 do 21.30h.

Pomo sadržaj

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Bivši radnici Željezare sastali su se sa predstavnicima Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) i počeli pregovore kako bi došli do rješenja koje će se odnositi na njihov radni status.
  Ekstremno loši vremenski uslovi od sredine januara uzrokovali su brojna oštećenja na mreži i objektima Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS), čija je sanacija koštala desetine hiljade eura, saopšteno je iz te kompanije.
  Bivšim radnicima nikšićke Željezare počelo je suđenje u Osnovnom sudu, po tužbi bivšeg vlasnika fabrike za "ometanje službenog lica u vršenju službene radnje". Radnici su poručili da se ne osjećaju krivima, jer su branili fabriku i svoja radna mjesta.