Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Šest prijava za kandidata direktora EPCG

EPCG
 • Autor onogost.me
 • 29.12.2023. u 13:10
Na konkurs za novog direktora Elektroprivrede prijavilo se šest kandidata, među kojima je i aktuelni vršilac dužnosti direktora EPCG, Zoran Šljukić, prenosi Televizija Vijesti, navodeći da im je to saopšteno iz Elektroprivrede.

Osim Šljukića, prijavili su se i glavna inženjerka za građevinske poslove EPCG magistar Olga Radulović, zatim magistar Ivana Abdović, zaposlena u Funkcionalnoj cjelini Elektroprivrede - Snabdijevanje, kao i Ivan Bulatović, direktor Kancelarije za raspodjelu prekograničnih prenosnih kapaciteta u Jugoistočnoj Evropi.

Prijave na konkurs poslali su i pravnik Predrag Vojvodić, koji radi u Skijalištima Crne Gore i Dragan Radović, direktor privatne kompanije “ProjektSilva” iz Podgorice, dok je jedan kandidat povukao prijavu.

Elektroprivreda će nakon praznika pokrenuti proceduru izbora novog direktora koji bi, kako prenosi TV Vijesti, trebalo da bude imenovan u drugoj polovini januara.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Nacionalna turistička organizacija (NTO) raspisala je javni poziv za podnošenje zahtjeva za dobijanje novčane podrške za unapređenje organizovanih avionskih dolazaka putem zajedničke marketing kampanje sa turoperatorima za ovu i narednu godinu u okviru koga je opredijeljeno 510 hiljada eura. Od ukupne sume 200 hiljada je za ovu, a 310 hiljada za narednu godinu.
  Tenderima i nepotrebnom administrativnom precedurom samo se gubi vrijeme u borbi protiv bolesti potkornjaka u šumama na području plavske, kao i drugih crnogorskih opština, pa je potrebno hitno uključivanje države sa svim njenim kapacitetima.