U toku prijavljivanje izlagača za Novogodišnji sajam lokalnih proizvoda

12395400_10205392027335794_1736392016_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 15.12.2015. u 18:14

Opština Nikšić 22. i 23. decembra organizuje drugi po redu Novogodišnji sajam lokalnih proizvoda u Sportskom centru.

Kako navode iz lokalne uprave, namjera im je da podrže lokalne preduzetnike u promociji svojih proizvoda i da im omoguće besplatnu platformu za komunikaciju sa potrošačima. 

“Nošeni iskustvom od prošle godine, uvjereni smo da će jedan ovakav događaj pomoći unaprijeđenju ambijenta za razvoj lokalne ekonomije i preduzetništva u našem gradu”, ističe se u saopštenju.

Direktna komunikacija izlagača i kupaca, brojnost i raznovrsnost tržišnih segmenata i njihova prirodna povezanost, pruža mogućnost da uz minimum organizacionih napora i besplatnim učešćem na Sajmu izlagači unaprijede prodaju i ostvare poslovne efekte, dodaje se u saopštenju. 

U toku trajanja Sajma, obezbijeđen je kulturno umjetnički program uz cjelodnevnu muzičku aktivnost lokalnih muzičara i orkestra tamburaša iz Pljevalja.

Rok za prijavljivanje je do subote, 19.decembra 2015. do 16 h.

Detajnije informacije mogu se pronaći na www.niksic.me  

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Fondu penzijskog i invalidskog osiguranja (PIO) od početka godine do juče obratilo se 570 korisnica nadoknada po osnovu rođenja troje i više djece, a koje su tražile obustavu tog prava i prelazak na penzije.
Do sada su donijete dvije prvostepene presude Privrednog suda po kojim država mora koncesionarima za male hidroelektrane da isplati ukupno oko miliona eura odštete. Riječ je o presudama u samo dva spora od ukupno devet koliko su koncesionari pokrenuli jer je Vlada nekadašnjeg premijera Zdravka Krivokapića jednostano raskinula ugovore sa njima.
Cijene univerzalnih poštanskih usluga od 1. januara naredne godine biće veće od 20 centi do 2,20 eura unutar Crne Gore, a do 12,25 eura u međunarodnom poštanskom saobraćaju, saopšteno je iz Pošte Crne Gore.