U toku prijavljivanje izlagača za Novogodišnji sajam lokalnih proizvoda

12395400_10205392027335794_1736392016_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 15.12.2015. u 18:14

Opština Nikšić 22. i 23. decembra organizuje drugi po redu Novogodišnji sajam lokalnih proizvoda u Sportskom centru.

Kako navode iz lokalne uprave, namjera im je da podrže lokalne preduzetnike u promociji svojih proizvoda i da im omoguće besplatnu platformu za komunikaciju sa potrošačima. 

“Nošeni iskustvom od prošle godine, uvjereni smo da će jedan ovakav događaj pomoći unaprijeđenju ambijenta za razvoj lokalne ekonomije i preduzetništva u našem gradu”, ističe se u saopštenju.

Direktna komunikacija izlagača i kupaca, brojnost i raznovrsnost tržišnih segmenata i njihova prirodna povezanost, pruža mogućnost da uz minimum organizacionih napora i besplatnim učešćem na Sajmu izlagači unaprijede prodaju i ostvare poslovne efekte, dodaje se u saopštenju. 

U toku trajanja Sajma, obezbijeđen je kulturno umjetnički program uz cjelodnevnu muzičku aktivnost lokalnih muzičara i orkestra tamburaša iz Pljevalja.

Rok za prijavljivanje je do subote, 19.decembra 2015. do 16 h.

Detajnije informacije mogu se pronaći na www.niksic.me  

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Kupac peleta u obavezi je da uzme račun kako bi tržišna inspekcija utvrdila da je kupljen ili prodat po cijeni većoj od propisane, saopštila je glavna tržišna inspektorka Marina Radulović u emisiji "Dobro jutro Crna Goro". Ona je za TVCG kazala da se još nije desilo da je neko došao sa konkretnim dokazom da je pelet prodat za više od 269, odnosno 320 eura.
Uprava za ljudske resurse izvršila je unos za obračun naknada korisnicima Programa stručnog osposobljavanja lica sa stečenim visokim obrazovanjem.