Vlada predložila novi odbor direktora EPCG

Gov.me
 • Autor onogost.me
 • 30.09.2022. u 20:30
Vlada Crne Gore je na današnjoj telefonskoj sjednici predložila Skupštini akcionara Elektroprivrede Crne Gore AD Nikšić da za članove Odbora direktora izabere: Ivana Šaranovića, Tahira Gjonbalaja, Brankicu Mosurović, Martina Ćalasana, Nenada Markovića, Milutina Đukanovića i Emira Strujića.

Dosadašnji odbor direktora izabran je na sjednici 28. juna, a članovi su: Milutin Đukanović, Vladan Joković, Adis Balota, Martin Ćalasan, Nenad Marković i Emir Strujić.

Za punomoćnika-predstavnika državnog kapitala na vanrednoj sjednici Skupštine akcionara Elektroprivrede Crne Gore AD Nikšić određen je Admir Šahmanović.

“Vlada je usvojila Informaciju o zaključivanju Tehničkog sporazuma između Ministarstva odbrane Crne Gore i Saveznog ministarstva odbrane Republike Austrije u vezi napredne obuke za specijalistu za spašavanje vitlom, od 3. do 14. oktobra 2022. godine i prihvatila tekst Tehničkog sporazuma”, saopšteno je iz Vlade.

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Domaćinstva su u novembru 2022. godine potrošila 107.073.329 kWh (kilovatsati) električne energije, što je oko 15,78 odsto više u odnosu na potrošnju ostvarenu u oktobru, a u odnosu na novembar 2021-e potrošnja je veća za 4,93 odsto, saopšteno je iz Elektroprivrede.