Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju

amscg1
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 22.06.2016. u 06:23

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim kolovozima, saopštili su iz Auto moto saveza, i dodali da se tokom dana očekuje pojačan saobraćaj na frekventnim putevima. 

Na magistralnom putu Cetinje – Budva, na lokalitetima Obzovica i Brajići, zbog radova se saobraća jednom trakom naizmjenično uz semaforsku signalizaciju.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Budva – Petrovac i rekonstrukcije raskrsnice Budva-Cetinje – Bečići, postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Na magistralnom putu Nikšić – Vilusi, lokalitet Trubjela, zbog radova se saobraća jednom trakom naizmjenično uz semaforsku signalizaciju.

Na putu Cetinje – Njeguši režim saobraćaja je zbog radova promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a prekidi su u vremenu od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Šavnik – Žabljak, na ulazu u Žabljak, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni u periodu od sedam do 17 sati, uz povremene prekide ne duže od deset minuta.

Zbog prevoza vjetroturbina na relaciji Luka Bar -Podgorica – Nikšić – Krnovo sabraćaj će povremeno biti obustavljen. Konvoj će se u pratnji policije kretati noću utorak na srijedu, četvrtak na petak i nedjelja na ponedjeljak.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Mještani romskog naselja Brlja u Nikšiću ogorčeni su na lokalnu upravu koja ništa ne preduzima povodom nehigijenskih uslova u kojima žive. U ovom naselju živi oko 70 Roma praktično na izvoru zaraze, bez osnovnih uslova i traže od Opštine preseljenje.
Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine