Apel vozačima: Sporije i opreznije u zonama radova

radovi_na_putu1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 06.06.2016. u 06:49

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a apeluje se na vozače da u zonama radova voze sporije i opreznije i poštuju signalizaciju.

Na magistralnom putu Cetinje Budva na lokalitetu Obzovica-Brajići saobraćaj će biti zatvoren za vrste vozila od deset do 12 sati i od 14 do 15 sati i 30 minuta.

Na tom putu u mjestu Markovići saobraćaj će biti zatvoren od deset sati i 20 minuta do 12 sati i 20 minuta i od 14 sati i 20 minuta do 15 sati i 50 minuta.

Na magistralnom putu Podgorica – Cetinje u mjestu Meterizi saobraćaj će biti u prekidu za sve vrste vozila od deset do 15 sati zbog postavljanja asfalta.

Na putu Nikšić – Vilusi u mjestu Trubjela saobraćaj će biti obustavljan od devet do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Budva – Petrovac i raskrsnice Budva – Cetinje – Bečići postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Na putu Cetinje – Njeguši režim saobraćaja zbog radova promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a prekidi su u vremenu od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Šavnik – Žabljak, na ulazu u Žabljak, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni u periodu od sedam do 17 sati, uz povremene prekide ne duže od deset minuta.

Zbog asfaltiranja puteva Debeli brijeg – Kotor, Krtolska raskrsnica – Petrovac, režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U crnogorskom MUP-u od pet letjelica aviohelikopterske jedinice nijedna nije operativna. Postavlja se pitanje kako ići u akcije spašavanja koje zahtijevaju pomoć iz vazduha. Iz Vojske, koja raspolaže sa pet helikoptera, ističu da to nije njihov primarni zadatak ali da su u prethodne dvije godine imali dosta angažovanja zato što takvim zadacima druge institucije nijesu mogle da odgovore.
Ljetnje računanje vremena počinje večeras. U noći između subote i nedjelje kazaljke ćemo pomjeriti za sat unaprijed, odnosno sa 2:00 na 3:00 časa. Spavaćemo sat vremena manje, ali će dan biti duži.