Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Apel vozačima: Sporije i opreznije u zonama radova

radovi_na_putu1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 06.06.2016. u 06:49

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a apeluje se na vozače da u zonama radova voze sporije i opreznije i poštuju signalizaciju.

Na magistralnom putu Cetinje Budva na lokalitetu Obzovica-Brajići saobraćaj će biti zatvoren za vrste vozila od deset do 12 sati i od 14 do 15 sati i 30 minuta.

Na tom putu u mjestu Markovići saobraćaj će biti zatvoren od deset sati i 20 minuta do 12 sati i 20 minuta i od 14 sati i 20 minuta do 15 sati i 50 minuta.

Na magistralnom putu Podgorica - Cetinje u mjestu Meterizi saobraćaj će biti u prekidu za sve vrste vozila od deset do 15 sati zbog postavljanja asfalta.

Na putu Nikšić - Vilusi u mjestu Trubjela saobraćaj će biti obustavljan od devet do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Budva - Petrovac i raskrsnice Budva - Cetinje - Bečići postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Na putu Cetinje - Njeguši režim saobraćaja zbog radova promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a prekidi su u vremenu od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Šavnik - Žabljak, na ulazu u Žabljak, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni u periodu od sedam do 17 sati, uz povremene prekide ne duže od deset minuta.

Zbog asfaltiranja puteva Debeli brijeg - Kotor, Krtolska raskrsnica - Petrovac, režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“, Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, zajedno sa kolegama iz Stanice policije Žabljak, sproveli su akciju pojačane kontrole osoba i vozila u kasnim večernjim satima, kao i raciju u jednom noćnom klubu, saopšteno je iz Uprave policije.