„Bazar domaćih proizvoda“ od 8. septembra, prijave otvorene

TO Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 06.08.2023. u 08:14
Turistička organizacija opštine Nikšić pozvala je lokalne proizvođače, koji se bave proizvodnjom i plasmanom domaćih proizvoda, da se prijave za učešće na „Bazar domaćih proizvoda“ koji će biti organizovan na Trgu slobode 8. septembra.

“Deset kućica koje će biti postavljene na trgu će se dodijeliti kandidatima bez nadoknade. Izbor izlagača izvršiti će Komisija na osnovu izlagačkog materijala koji mora biti u skladu sa javnim pozivom i blagovremenosti prijave”, navode iz TO.

Zainteresovani proizvođači mogu se prijaviti do 25. avgusta u 15h u prostorijama Turističke organizacije opštine Nikšić, Ulica Ivana Milutinovića, br. 10 ili na email [email protected].

U prijavi je potrebno navesti: ime i prezime, adresu, broj telefona i proizvod/e koji se izlaže/u.

Bliže informacije možete dobiti na brojeve telefona: 040 212 511 i 040 213 262, u periodu od 08 – 14h svakog radnog dana.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Zaposleni Pivare „Trebjesa“ i članovi NVU „Putevima predaka“ organizovali su i ovog septembra volontersku akciju pošumljavanja Park šume Trebjesa i zasadili 100 sadnica bora, 10 sadnica kedra i 10 sadnica lipe.
  Policijski službenici Stanice policije Šavnik su u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, na osnovu operativnih saznanja i postupajući po naredbi istražnog sudije Osnovnog suda u Pljevljima, izvršili pretres stana i drugih prostorija na dvije lokacije, koje koristi lice Č.D. (46).