Besplatno testiranje bazične inteligencije u Nikšiću 23. septembra

mensa.me
 • Autor onogost.me
 • 15.09.2023. u 10:39
Mensa Crne Gore organizuje besplatno testiranje bazične inteligencije u Nikšiću u subotu, 23. septembra.

Testiranje će se održati u amfiteatru Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje sa početkom u 11h.

“U slučaju organizacije testiranja u više grupa, prijavljeni će biti naknadno obaviješteni o tačnom terminu”, navode iz Mense.

Testiranje je besplatno za sve stanovnike Nikšića koji imaju validan dokument koji je izdao CB Nikšić, dok svi ostali koji nemaju validan dokument, tj. nijesu stanovnici nikšićke opštine, mogu da se informišu o uslovima pod kojim se mogu testirati na [email protected].

“Svi kandidati prilikom pristupa testiranju treba da pokažu validan identifikacioni dokument. Kandidati koji se prijavljuju za testiranje moraju biti punoljetni na dan testiranja. Učenici srednjih škola koji na dan testiranja imaju najmanje navršenih 16 godina se takođe mogu prijaviti, ali moraju donijeti ovjerenu saglasnost roditelja”, objašnjavaju oni.

Mensin test možete, kako dodaju,raditi najviše tri puta u životu, pri čemu od posljednjeg testiranja mora proći više od godinu dana.

Prijave se mogu izvršiti najkasnije do 22. septembra do 12 časova.

Za prijavu koja je obavezna kliknite OVDJE.

“Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica možete se obratiti na mejl  [email protected]. Uz zahvalnost Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću i koji je omogućio da se svi zainteresovani kandidati testiraju u njihovim prostorijama, pozivamo vas da se prijavite u što većem broju”, poručuju iz Mense.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Vojnicima su plate u protekloj godini povećane dva puta. Drugo povećanje će, kako je u emisiji "Stav" poručio načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore Zoran Lazarević administrativno biti završeno do kraja godine.
  U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Nikšić - Danilovgrad u mjestu Straševina poginuo je motocilista.
  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.