Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Bošković: Krapovićeve optužne smiješne i neosnovane

DPS
 • Autor onogost.me
 • 14.03.2024. u 19:54
Član Predsjedništva Demokratske partije socijalista (DPS) Predrag Bošković pozvao je tužilaštvo da ispita sve navode, koje je danas iznio ministar odbrane Dragan Krapović u vezi uzimanja municija i automatskog oružja i vojnog magacina u Brezoviku na dan parlamentarnih izbora 2020. godine.

''Što se samih optužbi tiče, pozivam tužilaštvo da ispita sve navode, a nadam se da će Krapović ovako slavodobitno sazvati pres konferenciju i kada stigne odgovor od tužilaštva, kako bi javnosti prezentovali ono što je već poznato – da nevješto pokušava diskreditovati ljude koji su, za razliku do njega, znali da rade svoj posao. A činjenica da pored haosa u “vašoj kući” i dalje pokušavate javnost da zabavljate pričama o DPS-u i našim funkcionerima daje nam potvrdu da se možda plašite Milana Kneževića, ali se DPS-a ipak još uvijek plašite više'', naveo je Bošković reagujući na navode ministra Krapovića.

Kako je dodao u saopštenju, ''aktuelni ministar odbrane Dragan Krapović ostaće upamćen kao jedini ministar koji nije stao u odbranu Vojske kojoj je nadređen''.

''Pokazao je zavidan nivo kukavičluka time što je umjesto jasnog odgovora Milanu Kneževiću na pokušaj ponižavanja crnogorskih vojnika, pristao da ispunjava njegove političke naloge'', stoji dalje u saopštenju Predraga Boškovića.

Prema njegovim riječima, ministar Krapović je pristao da u javnost lansira priču o izdavanju oružja iz magacina u Brezoviku, kako bi, naveo je dalje Bošković, sačuvao svoju fotelju.

''A, ostao je nijem na to što njegov politički partner vrijeđa vojnike ali i ministra lično poručivši mu da “smanji doživljaj” što je poslušni Krapović i učinio. Iako razumijemo da je ovakva servilnost posljedica obaveze koju Demokrate imaju prema Kneževiću koji blokiranjem ulaska Bošnjačke stranke u Vladu čuva fotelje Krapoviću i drugovima, ostaće trajno zapamćena sramota da je Crna Gora, država sjajne vojničke tradicije, na svom čelu imala ministra koji kičmu savija zbog svoje fotelje'', zaključio je Bošković u saopštenju.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.