Članovi navijačke grupe Vojvode Nikšić podijelili 100 paketića

Privatna arhiva
 • Autor onogost.me
 • 27.12.2022. u 13:19
Članovi navijačke grupe Vojvode Nikšić u prethodna dva dana uljepšali su predstojeće novogodišnje i božićne praznike za 100 mališana iz opštine Nikšić.

„Humanitarnu akciju podjele novogodišnjih paketića organizovali smo sa namjerom da obradujemo sugrađane koji žive u jako lošim socio-ekonomskim uslovima. Smatramo da im naša pomoć i podrška znači u susret praznicima”, kazao je Vule Đurđevac iz navijačke grupe Vojvode Nikšić.

Ističe da su potrebna sredstva iskupili u kratkom vremenskom roku, kao i za sve prethodne društveno korisne akcije.

„Trudimo se da pomognemo našim sugrađanim kad god smo u mogućnosti. Potrebna sredstva prikupili smo tako što je svako od nas donirao određenu svotu novca, u skladu sa mogućnostima. Za relativno kratko vrijeme prikupili smo dovoljno novca za kupovinu oko 100 novogodišnjih paketića. Posjetili smo Dječije odjeljenje OB Nikšić, Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju, kao i veliki broj ugroženih porodica na teritoriji opštine Nikšić”, kazao je Đurđevac.

Zahvallio je Volonterskom klubu Alfa centra koji im je pomogao da mapiraju najugroženije porodice, ali i svim članovima na doprinosu.

„Podršku nemamo u smislu doniranja sredstava, sve radimo sami. Zahvalili bi se članovima Volonterskog kluba Alfa centra koji su nas uputili na ljude kojima je pomoć najpotrebnija. Takođe, hvala svim članovima naše grupe koji su učestvovali u akciji doniranjem novca i učešćem u podijeli poklona na terenu. Želimo da pošaljemo poruku svim našim sugrađanima i sugrađankama: uvijek ćemo biti tu za naše ljude i naš grad, nastavićemo da radimo i ostavićemo djela da govore o nama”, zaključio je Đurđevac.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Lokalni Vodovod obavijestio je da će sjutra, od 10 do 14 časova, biti obustavljeno vodosnabdijevanje u lijevom dijelu Dragove Luke, što obuhvata Široku ulicu, Bistričke ulice, Dragovolučku i Tovićku ulicu.
  Stručnjaci upozoravaju da moramo imati usaglašene strategije i zakone kako ne bismo ostali bez pitke vode, šuma, ali i nekih životinjskih i biljnih vrsta. Dok izglasavamo zakone koji bi trebalo da nas štite od klimatskih promjena, na terenu se dešavaju dramatične promjene.