Crnogorski penzioneri šalju pomoć stradalima u Turskoj i Siriji

money-1005477_960_720_2
pixabay.com
 • Autor onogost.me
 • 17.02.2023. u 13:40
Poštujući sve učestalije zahtjeve svojih članova kako pomoći stradale u zemljotresu koji se desio u Turskoj i Sirije, Savez udruženja penzionera Crne Gore je donio odluku da pomognu tako što će izdvojiti jedan euro od sljedeće penzije.

Upravni odbor Saveza udruženja penzionera Crne Gore na korespodentskoj sjednici održanoj juče podržao je ove zahtjeve i jednoglasno je donešena odluka.

“Poručeno je opštinskim udruženjima da uz konsultaciju svih mjesnih udruženja donesu odluku da se članovima Saveza udruženja penzionera Crne Gore od naredne penzije odbije po jedan euro kao pomoć postradalom stanovništvu”, kazao je predsjednik Saveza udruženja penzionera Crne Gore Branko Vešović.

Kako je dodao, opštinska udruženja treba pismeno da obavijestite Savez udruženja penzionera da je ova inicijativa prihvaćena.

“Savez će odluku proslijediti Fondu PIO, kako bi se dogovoreni iznos od jedan euro odbio od naredne penzije i usmjerio u humanitarne svrhe postradalom stanovništvu Turske i Sirije”, ističe Vešović.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Nevladina organizacija “Sinergija novih krila“ na nikšićkom Trgu slobode organizovala je muzički program u sklopu humanitarne akcije „Svi po malo“ za izgradnju prvog centra za epilepsiju u Crnoj Gori.