Delegacija Opštine Nikšić na Sajmu turizma u Beogradu

Opština Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 26.02.2023. u 10:57
Delegacija Opštine Nikšić, na čelu sa predsjednikom Markom Kovačevićem, prisustvuje 44. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu.

“Ovaj najposjećeniji Sajam turizma regiona i šire čini značajno tržište od nekoliko desetina miliona potencijalnih turista. Nikšić sa svojim atrakcijama, proizvodima, smještajnim i ugostiteljskim kapacitetima i drugim sadržajima ima priliku da svoju ponudu predstavi ne samo turistima iz Srbije, već iz cijelog regiona, koji postaje sve emitivnije tržište”, navodi se u saopštenju za javnost.

Kako dodaju, delegacija ima više zakazanih sastanaka i B2B aktivnosti sa poslovnim partnerima na polju turizma.

“U planu su i susreti sa tradicionalnim saradnicima, kao i stvaranje novih kontakata na polju buduće saradnje s obzirom da na Sajmu učestvuju najznačajnije turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri, transportne kompanije i međunarodni tur-operatori”, piše u saopštenju.

Na Sajmu su prisutni i potpredsjednik Opštine Nikšić Zoran Tomić i savjetnik Miljan Mijušković.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Uoči održavanja drugog kruga izbora za predsjednika Crne Gore, koji će se održati u nedjelju 2. aprila 2023. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova, u cilju pružanja informacija građanima koji imaju biračko pravo na navedenim izborima, oformilo je „Call-centar“ sa jedinstvenim brojem 19820.