Autor: onogost.me
Foto: twitter
13:45
26.3.2020.

Dezinfikovali zgradu CB Nikšić i policijska vozila

Uprava policije zahvalila se putem Tviter profila preduzeću L.E.D jer su izvršili dezinfekciju prostorija Centra bezbjednosti Nikšić i službenih vozila koja koristi policija.


“Sve pohvale za pokazanu brigu o lokalnoj zajednici i javnom zdravlju. Zaposleni u preduzeću L.E.D su izvršili dezinfekciju prostorija Centra bezbjednosti Nikšić i službenih vozila koja policija koristi u obavljanju službenih radnji”, navodi se u Tviter objavi UP.

 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 22:32
  5.4.2020.

  Redovne konferencije za medije Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti od sjutra će se održavati svakog radnog dana u 17 časova, uz direktan TV prenos, umjesto dosadašnjih dviju konferencija za medije dnevno, odlučilo je NKT.

 • 20:17
  5.4.2020.

  U okviru kampanje Instituta za javno zdravlje #OstaniDoma, Ministarstvo prosvjete se pridružilo akciji #IgrajSeDoma, koju su pokrenuli UNICEF i Udruženje Roditelji, i pozvalo vaspitače iz predškolskih ustanova širom zemlje da im preko društvenih mreža šalju kratke video-snimke raznih igara s djecom predškolskog uzrasta ili ih objavljuju na svojim društvenim mrežama koristeći #IgrajSeDoma i tagujući UNICEF Crna Gora, Ministarstvo prosvjete i Udruženje Roditelji (Roditelji. Me).

 • 18:52
  5.4.2020.

  Privremenim Vladinim mjerama  za zaštitu građana od koronavirusa zabranjeno je kretanje vikendom od 13h do 5h. 

 • 17:30
  5.4.2020.

  U cilju pružanja odgovora na globalnu pandemiju, Centralno Evropska Inicijativa (CEI) je pokrenula vanredni poziv za dostavljanje prijedloga projekata na temu virusa COVID-19.