Dvije osobe osumnjičene za uličnu prodaju narkotika

pixabay.com
 • Autor onogost.me
 • 10.03.2023. u 14:25
Nikšićka policija uhapsila je G.O. (59) i I.L. (47) zbog sumnje da su se bavili uličnom prodajom narkotika, saopšteno je iz Uprave policije.

Od G.O. policija je oduzela 11,6 grama kokaina koja je, kako se sumnja, bila namijenjena, za dalju uličnu prodaju, navode iz policije.

“Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi I.L. (47) policija je pronašla šest manjih pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana ukupne mase oko 15 grama, digitalnu vagu za precizno mjerenje, kao i pribor za pakovanje opojne droge”, navodi se u saopštenju.

Po nalogu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici G.O. i I.L. uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i oni će uz krivične prijave biti privedeni postupajućem tužiocu na dalju nadležnost.

“U cilju suzbijanja ulične prodaje opojnih droga pripadnici nikšićke policije su od početka godine podnijeli i osam prekršajnih prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga kojom prilikom je zaplijenjeno oko 60 grama opojne droge marihuana”, navodi se u saopštenju.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.
  Dok na skijaškim terenima Durmitora, još traje zimska sezona, na rijeci Tari minule sedmice počela je sezona splavarenja. Rani početak sezone i veliko interesovanje za ljeto, obećavaju uspješnu sezonu na Tari, kaže splavar Veljko Ostojić, ali i upozorava da je rijeka zatpana smećem i da se nešto mora hitno uraditi.